Τρία Μίλια: Άκρως ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή κοινωνική σειρά του STAR.

Στα επόμενα επεισόδια της συγκλονιστικής σειράς μετά τις υπόνοιες, που αφήνει ο Ευθύμης σχετικά με τον Τίμο και τη σχέση του με τη μαφία, η Δέσποινα αποφασίζει να τον επισκεφτεί στη φυλακή, στην Αθήνα.

Το πάρτι για την αναχώρηση του Λάμπη τελειώνει και εκείνος πριν φύγει, προσπαθεί να μιλήσει στη Βασιλική, η οποία είναι κλειδωμένη στο μαγαζί της. Τελικά, της μιλάει από έξω και όσα της λέει την αγγίζουν και την κάνουν να μαλακώσει λίγο.

Ο Νικόλας λαμβάνει ένα μυστηριώδες γράμμα από τη Σουηδία. Ο Πέτρος είναι συντετριμμένος μετά το χωρισμό του από την Κλειώ και ζητάει τη βοήθεια της Φωτεινής. Ο Ευθύμης υποπτεύεται το παιχνίδι που παίζει η Λίζα, αλλά αποφασίζει να πάει με τα νερά της. Ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος όταν ανακαλύπτει μια ακόμα συνομωσία του Τίμου. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης περνάνε μια ρομαντική βραδιά

Ο Στέφανος, όμως, βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να δημιουργήσει προβλήματα στο ζευγάρι.

Από ‘κει και πέρα, στο σπίτι της Φωτεινής, ο Ευθύμης τής εκμυστηρεύεται τις υποψίες του για τη Λίζα. Όταν φτάνουν ο Μιχάλης και ο Στέφανος, αλλάζουν κουβέντα και ο Μιχάλης τσακώνεται μαζί της, πιστεύοντας ότι κάτι τού κρύβει.

Ο Τίμος μαθαίνει πως σύντομα θα αποφυλακιστεί με εγγύηση, αλλά το ποσό είναι υπέρογκο. Η Δέσποινα μαθαίνει από τον Μάρκο για πολλές από τις παρανομίες του άντρα της και σοκάρεται. Ο Γεράσιμος είναι αγχωμένος, επειδή κινδυνεύει να χάσει την ακτοπλοϊκή του γραμμή, αλλά ο Νικόλας του δίνει μια χρήσιμη ιδέα.

Η Βασιλική νιώθει πολύ άσχημα, μετά από τον χωρισμό της, αλλά ο Χρόνης την κάνει να νιώσει καλύτερα. Ο Πέτρος συναντάει τη Λίζα στην παραλία και άθελά του ακούει ένα τηλεφώνημά της και προβληματίζεται.

Πριν φύγει από την Αθήνα, η Δέσποινα αποφασίζει να κάνει μία ακόμα επίσκεψη. Ο Μιχάλης, η Φωτεινή και ο Στέφανος πηγαίνουν σε μια εκδήλωση οινογνωσίας. Για μια στιγμή, ο Μιχάλης απομακρύνεται και έχει μια αναπάντεχή συνάντηση με κάποια, που τον γνωρίζει…

Τρία Μίλια: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

https://youtu.be/aRbP0xYlKrQ

Όλες οι ειδήσεις

Τρία Μίλια: Ποιος παραβίασε το λογαριασμό-Αποδεικνύεται η ενοχή του Τίμου;

Ο Έλληνας πασίγνωστος άσος που ετοιμάζεται να γίνει μάνατζερ!

Τρία Μίλια: Ο δικηγόρος του Τίμου βρίσκει στοιχείο για να τον γλυτώσει από την φυλακή