Στη σειρά Τρία Μίλια στο STAR, ο Μιχάλης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταφέρει να πλησιάσει την Ελένη μετά την αποβολή της. Εκείνη όμως αρνείται πεισματικά. Δεν θέλει με τίποτα να τον κοιτάξει στα μάτια.

Στο μεταξύ η υγεία της Κάτιας αρχίζει να εμφανίζει σημάδια βελτίωσης και η ίδια μέρα με τη μέρα νιώθει πιο δυνατή. Από την άλλη η Βασιλική κάνει ότι μπορεί για να πιέσει τον Λάμπη έτσι ώστε να βρει μια λύση για να αποφύγει τη μετάθεση. Εκείνος ωστόσο φαίνεται να εναποθέτει την τελευταία του ελπίδα στον Λευτέρη, αλλά μάταια.

Η Βασιλική το πηγαίνει στο άλλο άκρο και του ζητά να παραιτηθεί από το Λιμενικό και να δουλέψει μαζί της στο μαγαζί. Η Λίζα δέχεται πρόταση από τον Ευθύμη ο οποίος της προτείνει να γυρίσει στο σπίτι της, αφού η κατάστασή της έχει βελτιωθεί.

Ο δικηγόρος του Τίμου ακούγεται αισιόδοξος και του λέει ότι βρήκε κάτι, που θα τον βοηθήσει. Η Κλειώ στο μεταξύ κατηγορεί τον Μιχάλη ότι εξαπατούσε την αδερφή της με τη Φωτεινή και πως γνώριζαν ότι ο Πέτρος και οι άλλοι συνωμοτούσαν εναντίον του πατέρα της. Κάποιοι πετούν αυγά στο τζάμι του φαρμακείου και η Δέσποινα βγαίνει και τους μιλάει έξω από τα δόντια. Ο Τίμος δέχεται ένα μήνυμα από κάποιον άγνωστο. Ο Στέφανος και η Λίζα συνεχίζουν την εφαρμογή του σχεδίου τους.

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Η δική μας οικογένεια: Επιστροφές- έκπληξη μετά το αεροπορικό δυστύχημα

Καιρός (28/9): Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

GNTM: Ξεκάθαρος ο Σκουλός για Καγιά-Δεν είμαι και δεν πρόκειται να γίνω φίλος-«Βόμβες» για την παραγωγή