Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Νέες εξελίξεις θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Star, Τρία μίλια σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Τρία μίλια spoiler».

Τα τρία μίλια συνεχίζουν να συναρπάζουν και να σαρώνουν στην τηλεθέαση  από την πρώτη ημέρα της προβολής τους, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Αυτή να προσπαθήσει να τελειώσει την Φωτεινή

Η Φωτεινή θα βρεθεί στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων της σειράς του Star καθώς θα βρεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο με την αγωνία να μεγαλώνει για την ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, η ήρεμη ζωή της Φωτεινής θα ταραχθεί από την άφιξη του Βασίλη και της Άννας. Μπορεί η μετακόμιση της στη Δρακόνησο να της έδωσε την ευκαιρία για μια νέα ζωή όμως τα πάντα θα ανατραπούν.

Αρχικά την είδαμε να δένετε με τον Ευθύμη ενώ στα τελευταία επεισόδια ήρθε πιο κοντά με τον Μιχάλη. Η άφιξη του Βασίλη όμως φέρνει νέα δεδομένα για εκείνη.

Η πρώην του Μιχάλη και κόρη του δημάρχου, η Ελένη, πληγωμένη από τον χωρισμό της μαζί του, θεωρεί πως η Φωτεινή είναι η πέτρα του σκανδάλου και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την καταστρέψει και να της κάνει κακό, μειώνοντας την ικανότητα της ως γιατρό.

Η Φωτεινή όμως θα αποδειχθεί σκληρό καρύδι και έχοντας ως σύμμαχο την Κάτια, τη μητέρα του Μιχάλη, δεν θα αργήσει να τα βγάλει πέρα μαζί της.

Δείτε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης κακοποιεί την γυναίκα του

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το κρυφό παρελθόν της Αιμιλίας Ξενάκη!

Η Πτώση: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς της ΕΡΤ

https://youtu.be/mnEDMaBgkzg