Η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία φαίνεται να αντέδρασε μάλλον άκομψα και έντονα σε ερώτηση δημοσιογράφου για την επικοινωνία της με την οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα.

Για την ακρίβεια, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη συνάντησαν την ηθοποιό στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Τότε, τώρα Πάντα» στο θέατρο Άλσος, κι εκείνη μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στο J2US.

Ωστόσο η ίδια αντέδρασε όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν έχει επικοινωνία με την οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα.

«Το κεφάλαιο του J2US για μένα έχει κλείσει. Έχουμε πει με την παραγωγή ότι θα ανοίξει πάλι σε μια επόμενη σεζόν αν γίνει, και αν γίνει κάποιο all star. Δεν υπάρχει λόγος να παραστώ στον τελικό» ανέφερε αρχικά.

«Δε με στεναχώρησαν τα σχόλια για τον τρόπο που αντέδρασε όταν συνέβη του περιστατικό με τον Δημήτρη Κόκοτα. Αν μπορούσε κάποιος άλλον να κάνει κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή, πέρα από αυτό που έκανα εγώ, ας το έκανε. Δε γινόταν όμως να κάνεις και πολλά πράγματα πέρα από αυτά που εσύ νιώθεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση να κάνεις σε μια τέτοια στιγμή.

Δεν είμαι εγώ αυτή εκείνη που πρέπει να μιλάει για το ποια είναι η κατάσταση της υγείας του. Δε θα μιλήσω μαζί σου για το αν έχω επικοινωνία με την οικογένειά του, δε θα κάτσω να σου πω αν μίλησα ή όχι. Δε θα στο πω εσένα αυτό, δε χρειάζεται να το μοιραστώ μαζί σου» πρόσθεσε.

Ο διάλογος:

Ρ.: Να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις, αν έχεις επικοινωνία, πώς είναι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα;

Τ.Α.: Δεν είμαι εγώ αυτή που είναι να μιλάει γι’ αυτό το θέμα.

Ρ.: Έχεις, παρ’ όλα αυτά, επικοινωνία με την οικογένεια.

Τ.Α.: Δεν θα μιλήσω μαζί σου γι’ αυτό το θέμα. Δεν θα κάτσω να σου πω αν μίλησα ή δεν μίλησα.

Ρ.: Δεν ρωτάω να μου πεις το αποτέλεσμα της συζήτησης…

Τ.Α.: Με ρωτάς να σου πω αν μιλάω. Δεν θα στο πω εσένα αυτό. Δεν χρειάζεται να κάτσω να το μοιραστώ μαζί σου. Κατάλαβες τι εννοώ;

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Τραϊάνα Ανανία: Δείτε το απόσπασμα