Ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του βρίσκεται πλέον στο σπίτι του έχοντας πάντα στο πλευρό του τη σύντροφο του Άννα Σταθάκη η οποία μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα, η Άννα Σταθάκη είπε ότι: «Την Τετάρτη, έπειτα από 42 ημέρες, ξαναμπήκε στο σπίτι ο Δημήτρης! Δόξα τω Θεώ! Συνεχίζει ανελλιπώς και με θέληση την φαρμακευτική αγωγή, την αυστηρή δίαιτα και τις θεραπείες του!».

Όπως έκανε γνωστό, συνεχίζει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών, μια εκ των οποίων είναι και η αυστηρή δίαιτα, που κρίνεται απαραίτητη. «Την Τετάρτη, μετά από 42 ημέρες ξαναμπήκε στο σπίτι ο Δημήτρης! Δόξα τω Θεώ! Συνεχίζει ανελλιπώς και με θέληση τη φαρμακευτική αγωγή, την αυστηρή δίαιτα και τις θεραπείες του» είπε η Άννα Σταθάκη.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης εισήχθη στο Τζάνειο νοσοκομείο το μεσημέρι της 15ης Μαΐου, έπειτα από ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Η σύντροφος του, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του καλλιτέχνη στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα δε γίνεται και τη Ναταλία Γερμανού και δήλωσε ότι ο καλλιτέχνης επέστρεψε σπίτι του πριν από λίγες ημέρες από το κέντρο αποκατάστασης και έχει χρόνου για να επανέλθει πλήρως.

 

«Ο Δημήτρης μόλις προχθές επέστρεψε σπίτι, ήταν σε κέντρο αποκατάστασης όλον αυτόν τον καιρό. Οπότε χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί και πάλι στην καθημερινότητά του και να αναρρώσει σιγά-σιγά. Το μήνυμά του το έδωσε πιστεύω», ανέφερε η Άννα Σταθάκη.

«Καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσει, οπότε δεν θα ήταν σωστό να επιβαρυνθεί με τηλεοπτικές εμφανίσεις. Είναι κάτι που δεν ενδείκνυται ακόμα. Πάνω από όλα η υγεία του και η ηρεμία του. Λίγη υπομονή και θα επανέλθει να σας τα πει όλα ο ίδιος», σημειώνει χαρακτηριστικά στη λιτή της δήλωση η σύντροφος του ηθοποιού.

 

Δημήτρης Σταρόβας: Δείτε το απόσπασμα του ΑΝΤ1