Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Σήμερα με τους Δημήτρη Οικονόμου, Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη. Το κανάλι έδωσε σήμερα (8/8) στη δημοσιότητα το πρώτο διαφημιστικό σποτ της ενημερωτικής εκπομπής δίνοντας έτσι και το έναυσμα για την ενημέρωση που όπως έχουμε γράψει ΕΔΩ, ξεκινάει από πολύ νωρίς!

Η εκπομπή ξεκινά να προβάλλεται στις 29 Αυγούστου και θα είναι ιδιαίτερα ανανεωμένη μετά και την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Σε μία χρονιά που αναμένεται να έχει ιδιαίτερα έντονο ενημερωτικό και πολιτικό χαρακτήρα λόγω των επόμενων εκλογών, τα κανάλια κινήθηκαν σχετικά με γρήγορα αντανακλαστικά και έκλεισαν συνεργασίες που θα προσπαθήσουν τουλάχιστον, να κάνουν τη διαφορά.

Δείτε το σποτ της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα»

 

Η ενημέρωση στο MEGA, ξεκινά τον Αύγουστο!

Και το MEGA όμως είναι αποφασισμένο να μπει πολύ δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης και για αυτόν τον λόγο, από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, κηρύττει πρώτο την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν 2022-2023. Τουλάχιστον όσον αφορά τον ενημερωτικό τομέα, με το επιτελείο του σταθμού να βρίσκεται επί ποδός.
«Κοινωνία ώρα MEGA»

0 Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, στις 05.00, επιστρέφουν στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA», με σκοπό να μεταφέρουν καθημερινά με άποψη, αμεσότητα και χιούμορ την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας της ημέρας και των θεμάτων που μας απασχολούν. Δίνουν βήμα στους πολίτες αλλά και στους εκπροσώπους από όλους τους χώρους της πολιτικής σκηνής -και όχι μόνο-συνεχίζοντας με τον ίδιο δυναμισμό να μας ενημερώνουν για όλα τα Θέματα που αξίζει να γνωρίζουμε στο ξεκίνημα της ημέρας.

«Lίνe News»

Η ενημερωτική εκπομπή του καναλιού, που κατέκτησε την πρώτη θέση στις επιλογές των τηλεθεατών, επανέρχεται δυναμικά την ίδια ημέρα, λίγο πριν από τις 16.00, για το καθημερινό απογευματινό ραντεβού. Ο Νίκος Ευαγγελάτος και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων, για την πληρέστερη αποτύπωσή τους. Φυσικά, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας για την αναλυτική, ζωντανή και άμεση παρουσίαση των μεγάλων θεμάτων, η εκπο-μπή επιδιώκει να κάνει και πάλι τη διαφορά.

«MEGA Σαββατοκύριακο»

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα, από το Σάββατο 27 Αυγούστου, στις 05.00, επιστρέφουν στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής «MEGA Σαββατοκύριακο», προκειμένου να παρουσιάζουν κάθε Σάββατο και Κυριακή το πληρέστερο μαγκαζίνο. Με την ανάλυση των θεμάτων της εβδομάδας που πέρασε αλλό και την ατζέντα των σημαντικότερων ειδήσεων που θα μας απασχολήσουν την εβδομάδα που ακολουθεί, η εκπομπή πρόκειται να δώσει για άλλη μία χρονιά το στίγμα της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης.’Εμφαση θα δοθεί σε Θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την οικονομία, την υγεία και την πολιτική κ.ά.