Η συγκλονιστική ιστορία στη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας ξεδιπλώνεται με φόντο την ελληνική επαρχία του 1950, μόλις τελείωσε ο Εμφύλιος. Μια νέα κοπέλα, αν και ερωτευμένη με ένα νεαρό, αναγκάζεται να παντρευτεί με προξενιό ένα μεγαλύτερό της, χήρο και πλούσιο, Λαρισαίο γαιοκτήμονα.

Η νέα σειρά είναι εμπνευσμένη από το υπέροχο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ψυχογιός». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Κρητικός και το σενάριο ο Νίκος Απειρανθίτης. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Μελέτη Ηλία, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρη Σέρφα, ‘Αννα Μάοχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρη Αλεξανδρή. ‘Ερχεται τη νέα σεζόν στον ΑLPHA, από τους παραγωγούς της επιτυχημένης σειράς «Αυτή η νύχτα μένει».

Το προξενιό της Ιουλίας με το μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό έμελλε να γίνει το σπουδαίο νέο ολάκερου του κάμπου της Λάρισας. ‘Επειτα από μερικά χρόνια, ο επίλογος του γάμου της σφραγίζεται με τη δολοφονία του συζύγου και της τρίχρονης κόρης της. Η ίδια, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο, παραμένει αμίλητη, αποδεχόμενη τη μοίρα και, συνεκδοχικά, την ενοχή της. “Εξι ημέρες πριν από την εκτέλεσή της, η νεαρή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Γκίκα προσπαθεί να της πάρει συνέντευξη μέσα στις φυλακές Αβέρωφ, όπου και κρατείται. Στο πλευρό της έχει το δικηγόρο Δημητρό Ατζαλίνα. Οι αχνές μνήμες τής καταδικασμένης, που δείχνει να ξυπνάει από το λήθαργο, θα τους γυρίσουν πέντε χρόνια πίσω, στη μετεμφυλιακή εποχή, τον Δεκέμβριο του 1949. Η αφήγησή της γεννά και στους δύο ζωηρές υποψίες πως υπάρχει μια «πλάγια ιστορία», μια δεύτερη εξήγηση των γεγονότων που η αποδοχή και απόδειξή της μπορεί να την αθωώσει. Ο χρόνος που τους απομένει είναι λιγοστός. Η αλήθεια, όμως, δεν έχει φανερώσει την τελική της όψη!

Το προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Ολες οι ειδήσεις

Ελένη Μενεγάκη: ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Τέλος 1 ώρα νωρίτερα

Viral βίντεο με ψάρι– κλέφτη να αρπάζει το κινητό από ανυποψίαστη γυναίκα! (vid)

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Αυτή θα είναι η νέα γυναίκα του Μηνά