Η σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, που εμάς προσωπικά μας καθήλωσε τη φετινή χρονιά, έριξε αυλαία το βράδυ της Κυριακής με ένα συγκλονιστικό φινάλε, άξιο ολόκηρης της πορείας που είχε κατά τη χρονιά που πέρασε.

Από την αρχή οι προθέσεις ήταν «ξεκάθαρες» αφού με το θάνατο των δύο ηρώων, του Χρήστου Αναγνώστου (Γιάννης Στάνκογλου) και του Στρατή Βαρδάρη (Βασίλης Μπισμπίκης), ήθελαν απλά να μας δώσουν ένα πρώτο «πιάτο» πόνου! Κι ενώ όλοι θα περίμεναν ότι αυτό θα συμβεί στο τέλος του επεισοδίου, μας φύλαγαν τα καλύτερα για τη λήξη!

Όλοι οι πρωταγωνιστές της εν λόγω σειράς έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας αφού πράγματι κρεμόμασταν από τα χείλη τους παρόλο που όλοι γνωρίζαμε τη βασική κατάληξη! Ωστόσο, οι ρόλοι του Γιάννη Τσορτέκη και της Κόρας Καρβούνη, ήταν απλά καθηλωτικοί. Εμείς κριτικοί μπορεί να μην είμαστε, αλλά κάτι αντιλαμβανόμαστε όταν η ερμηνεία (καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς) είναι ισοπεδωτική!

Και βέβαια πόσο διαφορετικά ήταν τα πρόσωπα τόσο του Γιάννη Στάνκογλου όσο και του Βασίλη Μπισμπίκη, όταν πλέον είχαν αποχαιρετήσει τον μάταιο τούτο κόσμο και ο ένας χόρεψε στο πλευρό του αδερφού του (με αυτό το αξέχαστο φιλί) ενώ ο άλλος έφυγε με το τσιγάρο και τη μηχανή του…

Υπόκλιση…

#nyxta

Αυτή η νύχτα μένει: Το συγκλονιστικό φινάλε