Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ αποκαλύπτει όσα θα συμβούν στη συνέχεια της σειράς του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας», στην οποία υποδύεται τη Δέσπω.

Παράλληλα, η ηθοποιός μιλάει για τις καλλιτεχνικές επιρροές που την ώθησαν να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ αναφέρεται και στον επικείμενο γάμο της.

Αναλυτικά όσα είπε:

 – Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

– Αρχικά έκανα κάστινγκ για έναν άλλο ρόλο και στη συ νέχεια με πήρε η Ηρώ Γάλλου και μου είπε ότι με θέλουν για τον χαρακτήρα της Δέσπως. Νομίζω πως ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό, γιατί είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος με μυστήριο, που θα εκπλήξει ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

– Στα επόμενα επεισόδια, ο Προβιός τής ζητάει ως χάρη να προσεγγίσει ερωτικά τον Χρήστο. Θα το κάνει;

– Ναι, είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα, ιδίως για το αφεντικό της θέσ λει να τα έχει καλά με τον Προβιό και γενικώς με όλους. Οπότε, όταν της το ζητάει αυτό ο Γιωργίκης, δέχεται αμέσως.

– Τι θα συμβεί; Θα γίνουν ζευγάρι;

– Αναμφισβήτητα θα διαταραχθούν οι ισορροπίες του σπιτιού και θα χα- λάσει η ηρεμία του Χρήστου. Το ενδιαφέρον σε αυτή τη σειρά είναι ότι τα Πάντα είναι στην… κόψη του ξυραφιού και όλες οι σχέσεις περνούν από δοκιμασίες. Δεν ξέρω αν θα γίνουν ζευγάρι.

– Έχουμε δει στις σκηνές από το μέλλον ότι η Δέσπω είναι έγκυος και το κρύβει. Μένει αφού πάει στο αρχοντικό ή ήταν ήδη; 

– Αυτό είναι ένα από τα μυστήρια της Δέσπως, το οποίο πιστεύω θα αποκαλυφθεί αρκετά αργότερα.

– Η παρουσία της Δέσπως στο σπίτι των Προβιών συνεχίζεται έως την ημέρα του φονικού;

– Ναι, η Δέσπω είναι μέσα στα πρόσωπα που αναζητά η Αστυνομία μετά το φονικό.

Όλες οι ειδήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος

Eurovision 2024: Σκάνδαλο! Λάθος βίντεο για το “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι βλάπτει την ελληνική συμμετοχή

Ηλέκτρα: Η Νεφέλη πιάνει Παύλο και Ηλέκτρα στο κρεβάτι