Στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, Η Παραλία, Η Μαρία έχει αναλάβει ενεργό ρόλο ως ηγέτιδα του κοινοβίου των χίπηδων και υπερασπίζεται ενεργά τα δικαιώματα των γυναικών στο χωριό.

Η δυναμική της παρουσία έχει δημιουργήσει μια πολύ θετική εντύπωση στους χίπηδες, οι οποίοι βλέπουν σε εκείνη μια ηγετική φιγούρα, ικανή να λύσει τα προβλήματά τους.
Παράλληλα, η Νάταλι και η Μαρία έρχονται όλο και πιο κοντά, καθώς τον τελευταίο καιρό περνούν ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί. Στο μεταξύ, η Νόνα βιώνει μια περίοδο θλίψης μετά την αναχώρηση του Ρόμπερτ.

Ενώ παράλληλα, ο Μαρκ, νιώθοντας πίεση από το μυστικό που κουβαλά, αποφασίζει να μοιραστεί με την Μαρία την ανάμειξή του στις παράνομες δουλειές του ναυαγίου με τον Σήφη και τον Γράντο.
Την ίδια στιγμή, ο πιτσιρικάς, έχοντας βρεθεί μπλεγμένος για ακόμα μια φορά εξαιτίας της συμπεριφοράς του, στρέφεται στον Χάρη, αναζητώντας βοήθεια και ιατρική περίθαλψη.

Ο Χάρης με τη δική του σειρά βοηθάει τον πιτσιρικά να επανορθώσει για την συμπεριφορά του και έρχεται αντιμέτωπος με μια μυστηριώδη γυναίκα που θα του αλλάξει την ζωή.
Ο Γράντος συντετριμμένος από τα χτυπήματα της μοίρας βρίσκεται σε απόγνωση και έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο αδιέξοδο που αφορά άμεσα την ζωή του.

Στο μεταξύ, η σχέση της Κερασίας και του Μάρκου δοκιμάζεται μετά την απρόσμενη εισβολή του Γράντου στο σπίτι τους καθώς οι εντάσεις και οι συγκρούσεις φέρνουν ρήγματα στην αρμονία που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους.
O Δημητρός αισθάνεται όλο και πιο άνετα με την Μαίρη με αποτέλεσμα να μοιράζεται μαζί της ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες από την ζωή του και την παιδική του ηλικία.

Ο Χάρης περνάει μια ολόκληρη μέρα με τη χήρα και οι δύο τους ανακαλύπτουν ότι έχουν περισσότερα κοινά που τους ενώνουν από όσα πίστευαν.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό το πιστοποιητικό θα κάψει τη Βικτώρια-Πλησιάζει το τέλος της;

Το νέο επίσημο Βιντεοπαιχνίδι MotoGP™24 θα είναι διαθέσιμο στις 2 Μαΐου

Η Γη της Ελιάς: Σκληρή εκδίκηση και αιματοβαμμένο τέλος-Στοιχειώνει η απώλεια του Φίλιππου