Ένας ταλαντούχος ηθοποιός εισβάλλει στο καστ της δραματικής σειράς «Το ναυάγιο», που μεταδίδεται στο MEGA Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος, σύμφωνα με το TiVi σίριαλ, αναλαμβάνει τον ρόλο ενός δικηγόρου. Για την ακρίβεια, ο καλλιτέχνης πρόκειται να υποδυθεί τον Παύλο Ξενάτο, έναν δίκαιο και δυναμικό άντρα, ο οποίος αναλαμβάνει την υπεράσπιση των Θυμάτων του ναυαγίου. Έτσι, ο εν λόγω ήρωας παίζει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ξεκίνησε γυρίσματα στα μέσα Ιανουαρίου και πολύ σύντομα θα τον απολαύσουμε στη μικρή οθόνη.

Στο μεταξύ στα επόμενα επεισόδια ο καπετάνιος πρόκειται να έρθει στην Αθήνα και θα μιλήσει για το ταξίδι του στη Λαμπρινή και τον παπα-Γρηγόρη, το πρόσωπο εκείνης θα λάμψει και χωρίς ο παπάς να τους ακούσει θα του δώσει μια φωτογραφία του Πέτρου. Του λέει ότι ο γιος της είναι στην Αθήνα και θέλει να σιγουρευτεί ότι είναι καλά. Επίσης του ζητάει να του πει να την πάρει τηλέφωνο! Ο Στελλής, σίγουρος ότι εκείνη δε δέχεται την αλήθεια, της υπόσχεται να το κάνει!

Ο Στελλής δε θ’ αργήσει να βρεθεί στην αυλή της κυρίας Χριστίνας αφού οι επιζώντες που βρέθηκαν στο Φοίνιξ και γνώρισε τις οικογένειές τους στη συνάντηση που είχαν κάνει στην Κρήτη, μένουν εκεί.

Όταν θα τον δει για πρώτη φορά θα ταραχτεί αλλά δεν θα πιστέψει ότι είναι ο μονάκριβος γιος της Λαμπρινής, κυρίως γιατί εκείνος θα του συστηθεί με το όνομα Πέτρος. Λίγο αργότερα όμως, όπου και θα δει ξανά τη φωτογραφία που κρύβει στα πράγματά του, θα σιγουρευτεί και θα προσπαθήσει να του μιλήσει. Για πρώτη φορά ο Πέτρος θα μιλήσει για όλα όσα έγιναν από τη νύχτα του ναυαγίου έως και εκείνη τη στιγμή και ο Στελλής καθώς έχει νιώσει πώς είναι να χάνει κανείς το παιδί του, θα τον βοηθήσει. Του λέει να μην ανησυχεί για το μυστικό του και τον ρωτάει τι θέλει να πει στη μητέρα του!

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ


Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Σοκ για τον Γρηγόρη-Μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί!

MotoGP VR46 2024: Βγάζει μάτι του Valentino το κομμάτι!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει-Τρέμει ο δολοφόνος της Νέλλυς!