Μουρμούρες φαίνεται πως έχουν αρχίσει  στον ANT1 για τα νούμερα Παπαδάκη – Αναστασοπούλου στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα που δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Παρότι το δίδυμο των παρουσιαστών είναι φρέσκο και ανανεωμένο, τα νούμερα, (έως τώρα πάντα) δεν είναι τα αναμενόμενα, κάτι που όπως είναι λογικό συζητιέται.

Για πρώτη φορά μάλιστα, η Μαρία Αναστασοπούλου εμφανίζεται να είναι ισότιμη με τον Γιώργο Παπαδάκη και όχι σε κάποιον πιο υποβαθμισμένο ρόλο όπως γινόταν στο παρελθόν.

Μάλιστα, στους διαδρόμους του καναλιού, αυτό είναι κάτι που έχει σηκώσει σκόνη καθώς τα νούμερα στην τηλεθέαση είναι πεσμένα συγκριτικά με την περασμένη σεζόν όπου ο Γιώργος Παπαδάκης είχε δίπλα του τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Χρύσα Φώσκολου, αμφότερους σε δευτερεύοντες ρόλους.

Οι πεσμένες επιδόσεις αφορούν κυρίως το δυναμικό κοινό που πέρυσι αποτέλεσε ισχυρό όπλο της εκπομπής, με την προσθήκη της Μαρίας Αναστασοπούλου να θεωρείται ως μια κίνηση που θα απογειώσει ακόμη περισσότερο την τηλεθέαση.

Μέχρι σήμερα όμως, αν και είναι πολύ νωρίς, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο και πλέον άπαντες στον ΑΝΤ1, περιμένουν με μεγάλη αγωνία τη συνέχεια που θα κρίνει πολλά.