Η Σμαράγδα Καρύδη τα τελευταία δύο χρόνια ανήκει στο δυναμικό του Mega όπου παρουσιάζει το πιο πρωτότυπο και διασκεδαστικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, το «Celebrity Game Night». Μάλιστα αν και πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε η προβολή των συμφωνηθέντων επεισοδίων, οι υπεύθυνοι του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής ήρθαν σε νέα συμφωνία 16 επιπλέον επεισοδίων, που θα προβληθούν μέσα στο υπόλοιπο της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν.

Σμαράγδα Καρύδη: Σε συζητήσεις και με άλλα κανάλια

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια  υποδέχεται κάθε εβδομάδα στο φιλόξενο σκηνικό του παιχνιδιού έξι ανθρώπους από τον χώρο του θεάματος, που χωρίζονται σε δύο ομάδες και έχουν στόχο να αναδείξουν νικητή τον παίκτη – αρχηγό της ομάδας τους.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί, αθλητές και πρόσωπα της επικαιρότητας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, τεστά-ρουντας τις γνώσεις τους στην ποπ κουλτούρα, αυτοσχεδtάζουν και ανταλλάσσουν  αστείες ατάκες και πειράγματα, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο της βραδιάς. Στο τέλος κάθε παιχνιδιού, η νικήτρια προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό. Από εκεί και πέρα η Σμαράγδα Καρύδη  βρίσκεται σε συζητήσεις για διάφορα προτζεκτ, που δεν προορίζονται μόνο για το Mega,  για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

 

Ο Δημήτρης Αποστόλου στον Alha!

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου πριν δύο χρόνια αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τις όποιες διαφορές είχαν προκύψει ανάμεσά τους και να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους.’

Έτσι, δημιούργησαν την κωμωδία αυτοτελών επεισοδίων «Η τούρτα της μαμάς», για την ΕΡΤ 1, κερδίζοντας θετικές εντυπώσεις.

Από ό,τι φαίνεται, όμως, η επόμενη σεζόν δεν θα τους βρει μαζί. Σύμφωνα με  πληροφορίες του «ΜΥtv», ενώ εκκρεμεί η τελική απόφαση της ΕΡΤ 1 για το τι μέλλει γενέσθαι με την «Τούρτα της μαμάς», ο Δημήτρης Αποστόλου έχει ετοιμάσει μία νέα πρόταση. Και αυτή φέρει μόνο τη δική του υπογραφή.

Ο ίδιος, μαζί με την εταιρεία παραγωγής Αργοναύτες, έχουν καταθέσει την πρόταση στον ALPHA και οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.