Η τεράστια ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha  και μίλησε για την καριέρα της αλλά και το πώς την άλλαξε η μητρότητα.

Τι είπε για τις τύψεις που είχε όταν δεν έδινε τον απαραίτητο χρόνο στην κόρη της και πώς αντιμετώπισε το γεγονός ότι δούλευε πολλές ώρες.

 

Η Θέμις Μπαζάκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φοβάμαι την υπερέκθεση και την ενέργεια του ανθρώπου μαζεμένη όλη πάνω μου. Με βγάζει δηλαδή έξω από τα νερά μου. Αυτό που λένε πως «με κυνηγούν οι φωτογράφοι και δεν με αφήνουν σε ησυχία» συμβαίνει όταν λόγω υπερέκθεσης τους δίνεις το δικαίωμα.

«Όταν γύρισα από την Αμερική έχοντας κάνει παιδί, δεν με φώναζε κανείς για δουλειά. Υπήρχε ένα είδος ζήλιας πίσω από όλο αυτό».

«Το ότι έγινα μητέρα θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα και αυτό που μου έσωσε τη ζωή. Ήμουν ανήσυχο πνεύμα και κάπως πιο underground. Η μητρότητα με έβαλε σε έναν δρόμο και όχι μόνο δεν με σταμάτησε, αλλά μπορώ να πω ότι με ενέπνευσε και με βοήθησε » συμπλήρωσε η δημοφιλής ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha. Φυσικά μέσα από τις χιλιάδες δυσκολίες που είχα γιατί ήμουν μόνη μου, δεν είχα σύντροφο καθώς μετά από τρία χρόνια χώρισα. Τότε έκανα πάρα πολλές δουλειές στο σινεμά, στην τηλεόραση και στο θέατρο οπότε ζούσα βουτηγμένη στις τύψεις. Έτρεχα σαν τρελή να προλάβω την κόρη μου για πέντε λεπτά να την προλάβω να μιλήσουμε».