Πραγματικά αυτό ήταν κάτι που ταλάνιζε τον μέσο Έλληνα και ειδικά τους τηλεθεατές του Bachelor που περίμεναν πώς και πως να μάθουν αν το έκανε ο Αλέξης με την Αθηνά. Επίσης είναι και πάρα πολύ «κομψό» να κρεμάς μία κυρία στα μανταλάκια!

Ο Αλέξης Παππάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha και θέλησε να λύσει… απορίες και να δώσει απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα!

Αρχικά δικαιολογήθηκε για το γεγονός ότι η σχέση του με την Αθηνά δεν είχε happy end. Λες και λίγες σχέσεις Ελλάδας- ΗΠΑ κρατάνε!

«Με την Αθηνά προσπαθήσαμε να τα βρούμε, αλλά η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Και η Αλέσια ήταν στο εξωτερικό, προσπαθήσαμε… Όταν έρχονται καινούργιοι παράμετροι και δημιουργούνται καινούργιες εμπειρίες στη δικιά μου ζωή, δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα είναι τα ίδια με το παρελθόν. Όταν άλλαξαν κάποια πράγματα, πήρε άλλη τροπή η ζωή μου και κατ’ επέκταση και η δικιά της ζωή. Με την Αθηνά τα λέγαμε συχνά, αλλά είπαμε από κοινού ότι πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μια επικοινωνία», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

«Με την Αθηνά δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας», είπε επίσης το μοντέλο-ηθοποιός απαντώντας στη σχετική ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Καλός κουτσομπόλης και του λόγου του αλλά μιας και δεν είχε κάτι άλλο να τον ρωτήσει αφού δεν έχει κάνει και κάτι άλλο ο Αλέξης…

Αλέξης Παππάς: Αυτή είναι η καινούρια του σχέση

Ο πασίγνωστος δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, βρέθηκε πριν αρκετό καιρό στο αεροδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος και συνάντησε τον Αλέξη Παππά. Ο πασίγνωστος (πια) όχι μόνο παίκτης του Survivor αλλά και του Bachelor, γύριζε από Κύπρο.

Όταν ο Γρηγόρης ρώτησε τον Αλέξη αν έχει όντως χωρίσει με την Αθήνα… Νέα Υόρκη απάντησε με νόημα «Όλα καλά».

Αλέξη Παππά τι είπες για το Survivor ;;

O Αλέξης Παππάς αποκάλυψε πως δεν βλέπει φέτος «Survivor». Όπως παραδέχτηκε δεν του πολυαρέσει.

Τέλος ο δημοσιογράφος ανέφερε στον Αλέξη Παππά το όνομα Άννα, με τον ηθοποιό να απαντά με νόημα «ωραίο όνομα».