Ο πασίγνωστος δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος και συνάντησε τον Αλέξη Παππά. Ο πασίγνωστος (πια) όχι μόνο παίκτης του Survivor αλλά και του Bachelor, γύριζε από Κύπρο.

Όταν ο Γρηγόρης ρώτησε τον Αλέξη αν έχει όντως χωρίσει με την Αθήνα… Νέα Υόρκη απάντησε με νόημα «Όλα καλά».

Αλέξη Παππά τι είπες για το Survivor ;;

O Αλέξης Παππάς αποκάλυψε πως δεν βλέπει φέτος «Survivor». Όπως παραδέχτηκε δεν του πολυαρέσει.

Τέλος ο δημοσιογράφος ανέφερε στον Αλέξη Παππά το όνομα Άννα, με τον ηθοποιό να απαντά με νόημα «ωραίο όνομα».

Ο Γρηγόρης Μπάκας μετά το τέλος της προβολής του βίντεο αποκάλυψε πως ο Αλέξης Παππάς είναι ζευγάρι εδώ και τρεις μήνες με τη φιναλίστ του «The Bachelor», Άννα Ζένιου. Γι αυτό και ο ίδιος  πηγαίνει πολύ συχνά ταξίδι στην Κύπρο.

Και γιατί τότε δεν ήταν εκείνη η νικήτρια του παιχνιδιού; Αφού υπήρχε έρως, ποιο ήταν το κόλλημα και τι τελικά κρύβει η παραγωγή; Τι συνέβη εντέλει με Αλέξη και Αθηνά;

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα ψάχνουν τις απαντήσεις τους.

 

Στο μεταξύ η Αθηνά New York μπορεί να κέρδισε τελικά την εμπιστοσύνη και την «αγάπη» του Αλέξη Παππά στην εκπομπή του Alpha, ωστόσο σύντομα αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει την Ελλάδα και τον σύντροφό της.

Η πρώην παίκτρια του The Bachelor επέστρεψε στην Αμερική, μιας και έληξε η βίζα της. Έδωσε όμως υπόσχεση στον Αλέξη Παππά πως θα ανταμώσουν πολύ σύντομα, με την πρώτη ευκαιρία.

The Bachelor: Τι απαντάει η ίδια;

 

 

Στο μεταξύ πάντως μπαίνει και κάνει  άκυρα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του Αλέξη Παππά. Όπως σας είχαμε πει εδώ στο mediatime ο Αλέξης είχε βρεθεί με τον Τριαντάφυλλο και είχαν βγάλει και μία φώτο για να έχουν να θυμούνται! Και μπαίνει η καημένη η Αθηνά και κάνει το εξής, ίσως συγκινητικό, σχόλιο: «I love how much love you have for your family! Send them my love» μτφ. «Λατρεύω την αγάπη που έχεις για την οικογένειά σου! Στείλε τους την αγάπη μου».

Τότε ένας εκ των followers του Αλέξη Παππά θέλησε να την διορθώσει: «αααχ καλή μου νόμιζες πως είναι αδερφός του..».