Ο ALPHA και η εταιρεία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη, πολλούς μήνες πριν τελειώσει ο «Σασμός», είναι έτοιμος για τη σειρά Ο Τιμωρός. Γι αυτό και πρότεινε στον Δημήτρη Λάλο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, βλέποντας την απήχηση που έχει ο ηθοποιός στο τηλεοπτικό κοινό.

Για την ακρίβεια του πρότεινε αποκλειστικό συμβόλαιο για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη και ο «Μαθιός» τιμώντας την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, τόσο η εταιρεία όσο και το κανάλι, δέχτηκε με χαρά. Όταν λίγο αργότερα έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να μεταφέρουν στην ελληνική τηλεόραση το τουρκικό και πολύ πετυχημένο «Εζέλ», ήξεραν πως ο πρωταγωνιστής γι’ αυτή τη σειρά μόνο ένας μπορεί να είναι. Αυτός που είχε ήδη υπογράψει και συμβόλαιο. Ο Δημήτρης Λάλος. Ομως, καθώς η εταιρεία παραγωγής είχε αγοράσει και τα δικαιώματα της ταινίας «Ο τιμωρός» από τη Marvel, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να παντρέψουν αυτά τα δύο πρότζεκτ και να κάνουν ένα!

Ετσι, λοιπόν, ο ALPHA είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως τη νέα σεζόν θα δείτε μια σειρά εμπνευσμένη από τις δύο αυτές γνωστές παραγωγές που έχουν αγαπηθεί από τους τηλεθεατές ανά τα χρόνια. Ή έστω μια παραλλαγή αυτών…

Τα γυρίσματα για τη σειρά θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, για την ακρίβεια η ομάδα παραγωγής περίμενε τον Δημήτρη Λάλο να αποδεσμευτεί από τα καθήκοντά του ως «Μαθιός Σταματάκης» και θα συνεχιστούν μέχρι το αποτέλεσμα να αρέσει σε όλους. Λέγεται πως τα επεισόδια θα είναι 90 στο σύνολο, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, αν η σειρά πάει καλά στον επίσημο πίνακα της AGB, είναι πιθανόν να πάρει παράταση και για δεύτερη σεζόν.

Ο αρχικός σχεδιασμός πάντως αφορά στην προβολή της σειράς δυο φορές την εβδομάδα, στις 23.00 το βράδυ. Επειδή όμως, ένας… Λάλος δεν μπορεί να φέρει μόνος του την άνοιξη, η Μιράντα Ρωσταντή που κάνει το κάστινγκ της σειράς, έχει «μαζέψει» για το συγκεκριμένο σίριαλ τους καλύτερους εκπροσώπους της ελληνικής τηλεόρασης. Μαζί του, στους πρώτους ρόλους θα είναι ο βραβευμένος Νίκος Γκέλια που είδαμε πρόσφατα και στο «Ναυάγιο» του MEGA, o Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο Χριστόφορος Μπουραντάς από τον «Παράδεισο των κυριών» και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος που τελευταία υποδύθηκε τον Παύλο Στρατή στις «Ψυχοκόρες».

Μαζί τους θα είναι και η Μαρίνα Καλογήρου. Τελευταία φορά την είδαμε στον ρόλο της Ιριδας, στο «Κομάντα και Δράκοι» του MEGA. Πώς συνδέονται όλοι αυτοί μεταξύ τους; Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία θα υποδυθεί την αγαπημένη του Τιμωρού, για την οποία και θα ζητήσει εκδίκηση από γνωστούς και άγνωστους. Ο Νίκος Γκέλια θα είναι ο βοηθός και έμπιστος φίλος τού πρωταγωνιστή, ενώ οι άλλοι δύο θα είναι η απέναντι πλευρά. Οι άνθρωποι που θα θέλει να προσεγγίσει. Η παραγωγή είναι σε συζητήσεις και μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, το καστ θα εμπλουτιστεί εκ νέου.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ