Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου για το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τη Φαίη Σκορδά στο νέο τηλεοπτικό της βήμα. Ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν του έχει γίνει καμία πρόταση από την παρουσιάστρια.

«Δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν με ρωτάνε τι θα γίνει του χρόνου με τη Φαίη. Λέω απλά την αλήθεια μου, δεν ξέρω και δε θέλω και να τη φέρνω σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό και δε τη ρωτάω. Αν η ίδια θέλει να μας πει κάτι κάποια στιγμή, καλώς, αλλά εγώ δεν πρόκειται να τη ρωτήσω ποτέ ή να της πω να με πάρει μαζί της. Μεγάλο κορίτσι είναι, ό,τι θέλει θα κάνει» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Δε θα γίνει. Αρχικά δε με έχει πάρει η Φαίη για την επόμενη σεζόν. Έχω κλείσει για το ραδιόφωνο που με ενδιαφέρει πάρα πολύ και μου αρέσει. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τρόπος να είμαι στη Φαίη. Δεν είναι η ώρα το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πρόταση. Εγώ κλείνω τις δουλειές μου, δεν περιμένω, δεν έχω και κανένα πρόβλημα να μην είμαι καθόλου στην τηλεόραση. Δε θα πάθει κάτι η τηλεόραση χωρίς εμένα» πρόσθεσε.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Όσα είπε για το τηλεοπτικό του μέλλον