Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, θα δούμε την απρόσμενη εμφάνιση της Αριάδνης στην Κηφισιά που όπως είναι φυσικό, έχει γεμίσει χαρά την Ιουλία. Για πρώτη φορά η Αριάδνη είναι διατεθειμένη να ακούσει όλη την ιστορία από τη μητέρα της, θα μιλήσουν όμως και για τον Χρήστο.

Ο Κουράκος ανακρίνει την Αρετή, η οποία λέει ψέματα για να δικαιολογηθει, εμπλέκοντας και την Ασπασία. Παράλληλα, όμως, η Αρετή ορκίζεται στη Βασιλική -που την επισκέπτεται στο Τμήμα- ότι δεν έχει καμία σχέση με τον φρικτό θάνατο του Τάσου.

Ο Πότης, μετά από παραίνεση της ψυχολόγου, κάνει μια συζήτηση στην Άννα για τις φαντασιώσεις του. Ωστόσο, η απάντηση που θα πάρει από τη γυναίκα του δεν θα του αρέσει καθόλου και θα τον βγάλει από τα ρούχα του. Στο μεταξύ, στο Σούνιο, ο Τζον κάνει πρόταση γάμου στην Αθηνά. Ο Κουράκος μαθαίνει από τα στοιχεία της έρευνας ότι η Αρετή είχε προμηθευτεί δύο μπιτόνια με βενζίνη τις προηγούμενες ημέρες και η θέση της δυσχεραίνει.

Ωστόσο, μην περιμένετε να δείτε αύριο Τετάρτη (13/3) νέο επεισόδιο αφού στη θέση της σειράς θα απολαύσουμε αρχικά ένα επεισόδιο της εμβληματικής σειράς, Οι Απαράδεκτοι, και αμέσως μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ.

Λίγο νωρίτερα θα προβληθεί η εκπομπή Pregame με τους Παναγιώτη Περπερίδη, Μένιο Σακελλαρόπουλο και Αντώνη Καρπετόπουλο.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 12/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Τα ερωτήματα στη Ferrari και του Bearman στη Τζέντα

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σε πανικό-Αυτός τον οδηγεί στην καταστροφή!