Η Βρισηίδα Ανδριώτου μπορεί να εγκατέλειψε το μάταιο τούτο Survivor αλλά ήταν αρκετό για να κάνει τον κόσμο να την κρατήσει άσβεστη στη μνήμη του. Τι κι αν μας αποχαιρέτησε μερικές βδομάδας πριν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και τον Άγιο Δομίνικο… Κι όμως, είναι ακόμα εδώ κι αυτό το καλοκαίρι και σαν λιωμένο παγωτό μάλλον λερώνει και όχι κολλάει στο χέρι όπως λένε και οι στίχοι του γνωστού άσματος.

Ας αφήσουμε όμως στην άκρη τα καλλιτεχνικά και τους στίχους κι ας ασχοληθούμε και πάλι με την Βρισηίδα. Με το νεαρό εκείνο μοντέλο που η φωνή του ηχεί ακόμα στα αυτιά μας. Με εκείνη τη μικρόσωμη κοπέλα που η σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, θα περάσει προφανώς στα ψιλά γράμματα του ριάλιτι. Άλλωστε η ίδια παραδέχθηκε σε δηλώσείς της πως δεν έγινε και κάτι γιατί είναι σιχασιάρα! Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο φλερτ που είχε με τον συμπαίκτη της στον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν μπορεί να γίνει κάτι ερωτικό μέσα στο παιχνίδι, έχουμε αδελφοποιηθεί όλοι μεταξύ μας. Κάποιος άλλος βέβαια, ίσως και να μπορεί και μέσα στο παιχνίδι, είναι το πώς νιώθει ο καθένας. Κάποιοι μπορεί να πουν οκ, δεν με νοιάζει», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Εγώ με τον Σπύρο πάντως, δεν έκανα κάτι, είμαι λίγο σιχασιάρα. Όχι, δεν έχει γίνει τίποτα και θα ήθελα να κρίνω αν μπορεί να γίνει, σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον», τόνισε.

«Αν γινόταν το οτιδήποτε εκεί και δεν ήταν καλό, θα ξενέρωνα. Οπότε, προτιμώ να το δω σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον. Όχι ότι ήταν βρώμικος ο Σπύρος, δεν εννοώ αυτό, ήταν ο πιο καθαρός παίκτης στο παιχνίδι. Αλλά είμαι λίγο περίεργη, δεν θα ήθελα να γίνει κάτι εκεί», συμπλήρωσε.

Φάνηκε πάντως αυτό, ότι δηλαδή είναι σιχασιάρα, τόσο στο παιχνίδι όσο και στις φωτογραφήσεις που κάνει.

Για αρχή, δεν της αρέσει η επαφή με την… άμμο

 

 

Είναι μετρημένη και δεν της αρέσει να ξανοίγεται!

 

Τέλος, δεν μπορεί να έχει επαφή με κάποιον που τρώει μόνο καρύδα ή να πασαλείβεται με άμμο! Κάπου όπα!