Δυνατή στις συμφωνίες φαίνεται να είναι η πρώην πλέον παίκτρια του Survivor, Βρισηίδα Ανδριώτου αν κρίνουμε από το ποσό που μπήκε στην τσέπη της μετά την απομάκρυνσή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

Φαίνεται πως η influencer ήξερε τις δυνάμεις της και καταλάβαινε ότι λίγο με την τσιρίδα, λίγο με τα love stories της με τους φαρμακοποιούς εκεί μέσα, θα άντεχε αρκετό καιρό!

Και όντως η Βρι τα κατάφερε καλά. Μπόρεσε και ξεπέρασε σε διάστημα αρκετούς δυνατούς παίκτες χωρίς εκείνη να έχει και τις φοβερές αγωνιστικές ικανότητες! Η πανέμορφη παίκτρια μπόρεσε να έχει αρκετές συμπάθειες στο παιχνίδι αλλά λίγο η φωνή, λίγο η γκρίνια, δεν τράβηξε η ομάδα!

Η σχέση της με τον Μαρτίκα μπορεί να της στοίχισε σε ό,τι αφορά την παραμονή της στο παιχνίδι. Μπορεί να φάνηκε ότι κάτι υπήρχε στην περιρέουσα ατμόσφαιρα ωστόσο κάποια στιγμή όλα γκρεμίστηκαν. Ήταν απορίας άξιο ο τρόπος που έγινε και μάλλον δεν έπεισε κανέναν αλλά πάντως πριν τις εννιά του μακαρίτη τον έκανε ξου!

Η παίκτρια των Μπλε έγινε κολλητή με τον πάλαι ποτέ εχθρό της, Άρη Σοϊλέδη. Εκεί ενδεχομένως να χάθηκε η μπαλίτσα! Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής φάνηκε βέβαιος ότι θα έφευγε ο Μαρτίκας, γι’ αυτό και το Twitter τον «στόλισε» όπως έπρεπε.

Πόσα όμως πήρε τελικά; Πόσο αυξήθηκε το κομπόδεμα; Άξιζε τον κόπο η ταλαιπωρία; Θα την ξαναπέρναγε; Καλά μην το συζητάτε! Εγώ με τα μισά ίσως παντρευόμουν κιόλας (που λέει ο λόγος)!

Η Βρισηίδα για την παραμονή της στο παιχνίδι πήρε πάνω από 25.000 ευρώ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η αμοιβή της για κάθε εβδομάδα ήταν 2.800 ευρώ.

Survivor: Δείτε τα βίντεο