Η ομάδα των Μαχητών έχει φτάσει στα όρια της. Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει φτάσει στα όριά του με τις συμπαίκτριές του. Το Survivor έχει πάρει φωτιά και τα νεύρα είναι τεντωμένα. Βλέπουμε το αντίθετο σκηνικό με πέρυσι. Η ομάδα των Μπλε έχει μεγάλο πρόβλημα και πρέπει όλα να ξεκαθαρίσουν και σύντομα.

Όλα ξεκίνησαν με το φαγητό και το «κλέψιμο» αυτού. Η Πελαγία κι η Σοφιάννα είναι στο στόχαστρο του Σπύρου. Τις κατηγορεί ανοιχτά για κατάχρηση του φαγητού. Κατηγορεί και την Ασημίνα, την οποία θεωρεί τρίτη στην κλίκα.

Η Ασημίνα μέσα στα δάκρυα δηλώνει πως δεν αντέχει να είναι μαζί με τον Σπύρο. Ο Σπύρος Μαρτίκας, προσπαθεί να περισώσει την ομάδα των Μπλε, βγαίνει μπροστά, αλλά οι δηλώσεις του δεν γίνονται πιστευτές. Θεωρεί κατα κάποιο τρόπο «ηλίθιο» τον Ανδρέα, που δεν καταλαβαίνει τα σχέδια της τριάδας.

Η κρίση είναι δική σας. Ο Σπύρος βγήκε μπροστά, σωστός ή λάθος, το κοινό θα κρίνει. Μέσα από το Mediatime προσπαθούμε να είμαστε πιο κοντά σε όλους, να ακούσουμε τι θέλει το κοινό. Υπάρχει και ψηφοφορία «Ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor», όπου μπορείτε να ψηφίσετε, κάτι σαν exit poll.

Ας δούμε το βίντεο από τις δηλώσεις του Σπύρου και της Ασημίνας, μέσα από το ΣΚΑΪ.