Στο αποψινό τρέιλερ του Survivor βλέπουμε έναν Γκιουλέκα να χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον Φάνη. Όπως λέει  προς τον Γιώργο Λιανό, αναρωτιέται αν στα τόσα χρόνια του παιχνιδιού έχει υπάρξει πιο κενά συναισθηματικός άνθρωπος από τον Φάνη.

Δεν έχει πει κουβέντα για τους γονείς του, κουβέντα για τον αδερφό του ενώ δύο φορές που έχει πάρει το λόγο βγάζει χολή, είπε ο Γιώργος για τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Η Δαλάκα από την άλλη, κράτησε… πόζα για το γεγονός ότι ψηφίστηκε ενώ γύρισε και είπε ανοιχτά, ότι δεν περίμενε να ψηφιστεί αφού ο Γιώργος είναι χειρότερος αγωνιστικά.

«Γυρίσαμε από το τρίτο συμβούλιο της εβδομάδας. Δεν πήγε και τόσο καλά. Ψηφίστηκε η Κατερίνα Δαλάκα. Δεν είδα να το παίρνει και πάρα πολύ καλά. Αντέδρασε λίγο» είπε ο Χριστόφορος ενώ ο Παπαχαραλάμπους είπε: «Εντωμεταξύ, δε σου φαίνεται πολύ περίεργο που από χθες η Κατερίνα είναι σαν να έχει πιει το αμίλητο νερό;».

Η Τουρκάλα παίκτρια του τουρκικού Nefise τόνισε πως «πραγματικά λυπήθηκα πολύ επειδή εκείνη αγωνίστηκε πολύ καλά. Δεν ξέρω ποιον άλλον θα ψήφιζαν για αποχώρηση, η ομάδα ήταν ανάμεσα στην Δαλάκα και στον Γκιουλέκα προφανώς. Νομίζω ότι θα ήταν πιο σωστό να δώσουν την ψήφο στον Γκιουλέκα. Λυπήθηκα για εκείνην αλλά νομίζω ότι θα βγει σώα από την μονομαχία».

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 30/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Θύρα 7 : ΖΗΣΑΜΕ το όνειρο τρελό!

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία ορίζουν ημερομηνία γάμου- Θα παντρευτούν τελικά;