Ο Στάθης επαναφέρει στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, το θέμα του γάμου κι αυτή τη φορά η Ιουλία δεν είναι αρνητική.

Στο μεταξύ, έντρομος ο Παρασκευάς είναι αποφασισμένος να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από τη Μάνη αν τον υποχρεώσει ο Δημοσθένης να μείνει «σώγαμπρος» στο σπίτι του, ενώ η Ιουλία και ο Στάθης ανακοινώνουν στον Ισίδωρο: «Τον Σεπτέμβριο παντρευόμαστε. Βρες ημερομηνία γιατί θα μας παντρέψεις εσύ στο Δημαρχείο», του λένε.

Ταυτόχρονα η Κούλα με την Αρετή ετοιμάζουν τα λεφτά που θα δώσουν στον παππού, μόνο που η Κούλα δεν μπορεί να φανταστεί τι την περιμένει, καθώς εκείνος είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του. Ο Ισίδωρος επιστρέφει από την Αθήνα στην Αρεόπολη και αμέσως ζητάει από τη Μαρίνα και τον Μάνο εξηγήσεις: «Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν με ειδοποιήσατε ότι η Ιουλία γεννάει; Με ποιο δικαίωμα μου στερήσατε τη χαρά να είμαι δίπλα της», του λέει και αυτή την αφορμή, μαθαίνει και για το χειρουργείο της Αγγελικής αλλά από την πλευρά του ο Mάvoς δεν απολογείται. Αντίθετα τον ρωτάει: «Καλά μας τα λες, αλλά μήπως να μας πει και τον αληθινό λόγο που πήγες αυτή τη φορά στο Λονδίνο;».

Ο Πότης και η Άννα μαθαίνουν για το βιβλίο κι αναρωτιούνται τι μπορεί να έχει γράψει η Μαρία γι αυτούς, ενώ ο Κουράκος δεν είναι καθόλου χαρούμενος όταν πληροφορείται ότι υπάρχουν αναφορέs και σε εκείνον. Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να μείνει στο σπίτι τους. Εκείνος, προκειμένου να γλιτώσει τη συγκατοίκηση, παριστάνει ότι φεύγει από τη Μάνη και κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου: «Σας παρακαλώ σώστε με. Αφήστε να μείνω εδώ κρυφά και δεν με είδατε δεν με απαντήσατε ποτέ», του λέει.

Παράλληλα η Κούλα προετοιμάζει την Αρετή για μία οντισιόν στην Αθήνα, ενώ ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί πως ένα πακέτο με ναρκωτικά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του και βάζει τον Βαγιάκο να το ψάξει: «Δεν με νοιάζει τι Θα κάνεις βρες το γιατί θο μας πάρει ο διάολος όλους».

Την ίδια ώρα η Αμαλία μαθαίνει ότι η Αθηνά Θα παντρευτεί με τον Τζον και πηγαίνει για να ευχηθεί, η Αθηνά όμως την αιφνιδιάζει λέγοντας της: «Αμαλία σ’ ευχαριστώ για τις ευχές σου, όμως να σου ξεκαθαρίσω από τώρα, ότι δεν είσαι ευπρόσδεκτη στον γάμο μου»!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 29/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το αγώνισμα επάθλου;

Tέλος εποχής MotoGP Respsol Honda: Η Repsol θα τερματίσει τη συνεργασία της με τη Honda το 2025

Δημήτρης Σταρόβας: Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του καλλιτέχνη