Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor είναι έτοιμος να ρίξει… μηνύσεις στον Γιώργο Λάγιο. «Συνεχίζει τις προκλήσεις. Αυτά όλα καταγράφονται. Όταν θα βρεθεί στο δικαστήριο και ενώπιον του προέδρου ας τα πει αυτά που λέει” υπογράμμισε ο Βαλάντης.

Ο Βαλάντης μίλησε για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με τον Γιώργο Λάγιο.

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είπε αυτά που είπε, μεγιά του με χαρά του! Ας κάνει ότι θέλει ο κύριος, λοιπόν. Αυτό που θα δείτε στη συνέχεια είναι το εδώλιο».

«Για το πρώτο εξώδικο που έλαβε, δεν φρόντισε καν να μιλήσει με κανέναν και πάλι βγήκε δημόσια. Μάλλον του αρέσει αυτό, το εκμεταλλεύεται αλλά θα του βγει σε κακό στο τέλος. Από τώρα του το λέω! Βγαίνει δημόσια και λέει να τον ενοχλήσουμε εμείς».

«Από τη στιγμή που δέχεσαι ένα εξώδικο, φίλε μου και έχεις κατηγορήσει έναν άνθρωπο είναι υποχρέωση σου εσύ να πάρεις τηλέφωνο και να μιλήσεις με τον άνθρωπο» πρόσθεσε με σαφήνεια ο Βαλάντης. «Μάλιστα, τελευταία, είπε να το λύσουμε και δημόσια Αυτά τα πράγματα είναι του κυρίου Λάγιου, δεν γίνονται… Δηλαδή να μιλήσουμε ιατρικώς και να βγάλουμε γνωματεύσεις δημόσια! Συνεχίζει τις προκλήσεις. Αυτά όλα καταγράφονται. Όταν θα βρεθεί στο δικαστήριο και ενώπιον του προέδρου ας τα πει αυτά που λέει».

Στο μεταξύ όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Τσολάκης είναι εκείνος που αποχαιρετά το Survivor καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους η Σοφιάννα κατέρρευσε.

«Δέχομαι επίθεση από πολλά συναισθήματα. Κανένας δε θα ξεχάσει κανέναν. Θα τα θυμάμαι χρόνια. Νιώθω πλούσιος, σκασμένος από συναισθήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαχητής. Ο ίδιος αποχαιρέτησε την ομάδα του με τους συμπαίκτες του να ‘’λυγίζουν’’ στην αγκαλιά του.