Μία ακόμα νίκη κατάφεραν να εξασφαλίσουν οι Διάσημοι του Survivor στο επεισόδιο της Δευτέρας αφήνοντας πίσω τους Μαχητές να πηγαίνουν στην ψηφοφορία, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε όπως πάντα τα αποτελέσματα με τους Μπλε να εμφανίζονται διχασμένοι αρχικά αλλά τελικά αποφάσισαν ότι ο Rob James Seymour θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο σημερινό τρέιλερ του ΣΚΑΪ θα δούμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας στον οποίο όμως φαίνεται τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές να έρχονται σε σκληρή αντιπαράθεση και έντονο ψυχολογικό πόλεμο! Επιπλέον ο Αλέξης Παππάς ξεδιπλώνει τα σχέδιά του στην ομάδα του λέγοντας ότι υπάρχουν παίκτες στους Μαχητές, που λένε πως είναι «οικογένεια» και αναλύει τον τρόπο που θα πρέπει να τους διώξουν!

Έπειτα, τα αίματα ανάβουν ιδιαίτερα για τις επιδόσεις των παικτών μέσα στο στίβο μάχης με πρωταγωνιστές τον Παύλο Παπαδόπουλο από τους διάσημους και τον Φάνη Μπολέτση από τους μαχητές για τους οποίους μάλιστα θα σταματήσει για λίγο ο αγώνας. Ο λόγος ήταν ο τρόπος με τον οποίο τόνισε την καταγωγή του ο Παπαδόπουλος και το δεύτερο να πανηγυρίζει επιδεικτικά κατά τον πρώτο, προκαλώντας ένταση.

Όπως φαίνεται όλοι έχουν πάει διαβασμένοι στο νησί της Καραϊβικής!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ