Πριν καλά καλά αρχίσει το φετινό Survivor, έχει γίνει η συζήτηση της ημέρας όχι από όσους βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, αλλά από εκείνους που έμειναν πίσω.

Ο λόγος για όσους επέλεξαν να στηρίζουν τους παίκτες που βρίσκονται στο ριάλιτι επιβίωσης όσο εκείνοι απουσιάζουν!

Ένας από αυτούς που έμεινε πίσω για να στηρίζει, είναι ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης, Τριαντάφυλλος, που ξεσπάθωσε κατά της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ενοχλημένος με τα όσα είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ για τον πολύ φίλο του, Αλέξη Παππά, που αγωνίζεται για το έπαθλο στο μακρινό νησί της Καραϊβικής.

«Λάθος, μέγα λάθος, γι’ αυτό έκανα και το στόρι, γιατί ο Αλέξης είναι φίλος, τον θεωρώ οικογένεια. Ήμουν στη Φαίη τις προάλλες αλλά, εάν κάνει κάτι που δεν μου αρέσει, θα βγω και θα το πω».

«Ήταν φάουλ της Φαίης εννοείται. Δηλαδή οι άλλοι που πήγαν 5 και 6 φορές γιατί πήγαν Φαίη; Για την εμπειρία, αγάπη μου γλυκιά; Εγώ που πήγα το ’21 πήγα για την εμπειρία; Για τα λεφτά και για να γίνω ξανά γνωστός στη νεολαία και στον κόσμο», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Αν θέλω την εμπειρία, μαζεύω την παρέα μου, πηγαίνουμε στο βουνό και το ζούμε εκεί για 5 μέρες. Όλοι πήγαν για τα λεφτά, αγάπη μου γλυκιά.

Όπως κι εσύ έκανες μεταγραφή από ένα κανάλι σε ένα άλλο, γιατί πήγες; Για τα πιο ωραία φώτα, για την κάμερα ή γιατί το μικρόφωνο ήταν πιο ωραίο; Πήγες για τα λεφτά, κορίτσι μου γλυκό», τόνισε ο γνωστός καλλιτέχνης.

 

Survivor: Τριαντάφυλλος VS Σκορδά για τα μάτια του Παππά!