Η Μελίνα Μεταξά είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, και ως είθισται παραχώρησε συνέντευξη στους συνεργάτες της εκπομπής Πρωινό μας του ΣΚΑΪ και την Φαίη Σκορδά.

Η Κύπρια παίκτρια εμφανίστηκε ξεκούραστη, ανανεωμένη αλλά και… αποκαλυπτική σε ό,τι έχει να κάνει με τον Βασάλο και την Σταυρούλα.

Η χαμογελαστή Μελίνα που δεν είχε καλές σχέσεις τόσο με τον Κωνσταντίνο όσο και με την Σταυρούλα, είπε ότι τελείωσαν όλα τα βάσανα ενώ παραδέχτηκε ότι δεν είχε καλή σχέση με τον Βασάλο αλλά και την Σταυρούλα με την οποία δεν είχαν καθόλου επικοινωνία. Σε ό,τι αφορά τη σχέση τους, είπε ότι είδε πράγματα που σίγουρα δεν έχουμε δει εμείς ενώ τόνισε ότι υπήρχε περίεργη συμπεριφορά από τον Κωνσταντίνο ο οποίος έκανε μπροστά τον φίλο και πίσω από την πλάτη όλων έλεγε άλλα!

Επιπλέον τόνισε ότι σίγουρα αυτή ήταν στρατηγική προκειμένου να σπάσει την ψυχολογία των παιδιών να τους κάνει άνω κάτω για να προχωρήσει στο παιχνίδι.

Δημιουργεί συνέχεια ένα θέμα μεταξύ των παικτών ενώ ανέφερε παραδείγματα της συμπεριφοράς του που αφορούσαν τόσο στον τρόπο ομιλίας της Κύπριας παίκτριας όσο και στο γεγονός ότι όταν μίλαγε εκείνη ο Βασάλος της έλεγε ότι ήθελε να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο.

 

Survivor: Δείτε τα αποσπάσματα από την εκπομπή Πρωινό Μας