Μπορεί το τέλος της σεζόν τόσο για την Φαίη Σκορδά όσο και για όλο το τηλεοπτικό γίγνεσθαι να πλησιάζει, αλλά ακόμα τρέχουν αλλαγές και μάλιστα τόσο μεγάλες, που αλλάζουν ολόκληρο τον τηλεοπτικό χάρτη για τη χρονιά 23-24.

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ φαίνονται ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις της πρωινής παρουσιάστριας αλλά μάλλον επιδιώκουν, και θα τα καταφέρουν ως φαίνεται, να της αλλάξουν τίτλο και να την κάνουν… μεσημεριανή!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως αλλά και με το ρεπορτάζ του Happy Day στον ALPHA, η παρουσιάστρια θα προβεί σε αναγκαστικές αλλαγές από τον σταθμό του Φαλήρου που άλλα της έταξε, άλλα έγιναν και άλλα θα της δώσουν!

Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή, η παρουσιάστρια αναμένεται να πει το «ναι» για αλλαγή στην προβολή της ώρας της εκπομπής της την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η  ζώνη 12:00-14:00 είναι έτοιμη να την υποδεχτεί κι ας ήταν αυτή ακριβώς η ώρα ένας από τους λόγους που την έκαναν να αποδεσμευτεί από τον σταθμό του ΑΝΤ1 μιας και η ίδια θεωρεί ότι είναι μάλλον του… πρωινού!

Και όπως όλες οι αλλαγές έτσι και αυτή θα φέρει «τσουνάμι» ανατροπών και στην ομάδα της παρουσιάστριας τόσο με αποχωρήσεις όσο και με νέες αφίξεις.

Επιπλέον, και όπως όλα δείχνουν, αλλαγές θα υπάρξουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και σε ό,τι αφορά το The Voice, τουλάχιστον για το πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς. Στόχος του καναλιού μοιάζει να είναι προφανώς  το καθημερινό ριάλιτι επιβίωσης «I’m a celebrity get me out of here».

Αν και τίποτα ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, τα νούμερα τηλεθέασης του μουσικού διαγωνισμού δεν ήταν καθόλου ευχάριστα και έτσι το μέλλον του είναι μάλλον… σκούρο εκτός αν υπάρξουν ανατροπές με κάποια άλλη εκπομπή οπότε και θα μπει ως… μπάλωμα!

Φαίη Σκορδά: Δείτε απόσπασμα της εκπομπής Happy Day