Οι Διάσημοι του Survivor ηττήθηκαν χθες στο αγώνισμα με σκορ 10-8. Αυτή όμως η ήττα, όπως ήταν αναμενόμενο, έφερε νέες γκρίνιες.

Οι Μαχητές ήταν πολύ ενισχυμένοι. Η άφιξη της Σταυρούλας αναπτέρωσε το ηθικό τους σε συνδυασμό με τις τρεις νίκες που κατάφερε.  Ωστόσο οι Διάσημοι εμφανίστηκαν προβληματισμένοι για την είσοδο της νέας παίκτριας. Από την άλλη η Βρισηίδα για ακόμα μια φορά φάνηκε να γίνεται έξαλλη με τις αποδοκιμασίες που άκουγε από τον πάγκο της Μπλε ομάδας κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγωνίσματος.

Η παίκτρια μίλησε για το περιστατικό στην κάμερα του Survivor. Μάλιστα, έκανε λόγο για ένα πολύ προκλητικό πάγκο από όπου ακούγονται ατάκες όπως “χάσ’το” και “ουστ” την ώρα του αγώνα.
Για μια ακόμα φορά, το βράδυ της Κυριακής στο Survivor, Διάσημοι και Μαχητές οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουασιαστή Γιώργο Λιανό. Εκεί, τον πρώτο λόγο θα είχε η κόκκινη ομάδα η οποία και ηττήθηκε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα.

Έτσι, οι Διάσημοι θα έπρεπε να ψηφίσουν τον παίκτη που θεωρούσαν τον πλέον αδύναμο στην ομάδα τους και να τον… στείλουν με το ένα πόδι πιο κοντά στην επιστροφή στην Ελλάδα.

Και η μεγάλη στιγμή έφτασε στο Survivor! Η ώρα, δηλαδή, που ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα τις ψηφοφοριας.

Εκείνη που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους λοιπόν και βγήκε απρόσμενα στον τάκο είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου. Κάτι που αιφνιδίασε βεβαίως τόσο την ίδια όσο και σύσσωμη την απέναντι μπλε ομάδα που δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτό το αποτέλεσμα με βάση τη δυναμικότητα της παίκτριας.