Εντάξει παιδιά το Survivor έχει πάει σε άλλο επίπεδο! Μπορείς να το πεις και σε επίπεδο Όσκαρ! Αλλιώς πού να αποδώσουμε το γεγονός ότι ο Θεσσαλός αγρότης Γιώργος Κατσαούνης έδωσε Χρυσά Βατόμουρα στην επιτυχημένη(;) ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή στο επεισόδιο που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Μια νέα είσοδος σημειώθηκε στο επεισόδιο του «Survivor» που προβλήθηκε το Σάββατο (26/02) στον ΣΚΑΪ, αφού η Σταυρούλα Χρυσαείδη μπήκε στους «Μαχητές».

Επίσης, πολλοί παίκτες από τους Μαχητές είπαν πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κινεί τα νήματα στους «Διάσημους».

Ο Σπύρος Μαρτίκας, μετά την αποχώρηση του Σάκη Αρσενίου, δήλωσε: «Η Ευρυδίκη μού έχει γίνει αρκετά προβλέψιμη πλέον, δεν πείθει, πράττει μόνο και εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που της δίνεται, όπως εκμεταλλεύτηκε και την ευκαιρία της στιγμιαίας αδυναμίας της Μυριέλλας, η οποία νομίζω ότι παίζει στο “Όσα παίρνει ο άνεμος” με τη Βίβιαν Λι και τον Κλαρκ Γκέιμπλ».

Survivor: Εναντίον Μυριέλλας ο Κατσαούνης

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου είπε ότι, κατά τη γνώμη της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «κινεί τα νήματα στους “Διάσημους”» και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης υποστήριξε: «Η παρέα της Ευρυδίκης, χθες, κέρδισε πανηγυρικά. Ήθελε να αποχωρήσει ένας εκ των Σάκη ή Ναυσικάς και έγινε ένα από τα δύο, καθώς η Μυριέλλα έχει αρχίσει και είναι αρκετά κοντά τους».

Εναντίον της Μυριέλλας Κουρεντή μίλησε ξανά ο Γιώργος Κατσούνης.  «Η δεσποινίς Μυριέλλα Κουρεντή έχει βαλθεί στο “Survivor” να πάρει Όσκαρ. Καλά! Λέω πως, αντί για Όσκαρ, τη βλέπω να φεύγει με κάνα καλάθι με “Χρυσά Βατόμουρα”».

Η Μυριέλλα Κουρεντή δήλωσε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης «έχει πρόβλημα μαζί της και δεν μπορεί να δεχθεί ότι προτίμησε να υποστηρίξει την αλήθεια στο Συμβούλιο», προσθέτοντας: «Αυτό που γύρισε και είπε, χθες, ότι δηλαδή του είπα πως “πουλάει το μεταξύ μας” είναι ένα τεράστιο ψέμα».

Ακόμα, η ίδια είπε για τον παίκτη των «Μαχητών»: «Όπου σταθεί και όπου βρεθεί, μέχρι να αποχωρήσει ή να αποχωρήσω από το παιχνίδι, θα κάθεται και θα προσπαθεί να με βγάζει φάουλ, να με βγάζει διπρόσωπη, να πείσει όλη του την ομάδα, να πείσει την Ασημίνα, την κολλητή του, δεν ξέρω εγώ και ποιον άλλον».