Το κλάμα είναι στο ρεπερτόριό της μέσα στο Survivor. Η Μυριέλλα Κουρεντή έκλαψε ξανά σε αγώνα για την Ασυλία και το Twitter ανέλαβε δράση.

Η παίκτρια των Διασήμων δεν τα πήγε καθόλου καλά στην 1η Ασυλία της εβδομάδας. Συνήθως, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τα δάκρυα αρχίζουν να κατακλύζουν το πρόσωπό της.

Και η Μυριέλλα το επιβεβαίωσε με ένα ακόμα ρεσιτάλ θλίψης στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κάθε καρέ της κάμερας, που την έχανε, που την έβρισκε, με τα χέρια στο πρόσωπο και να κλαίει.

Το προσωνύμιο «Μάρθα Βούρτση» έχει δοθεί στην ηθοποιό, η οποία για την ώρα, έχει εισπράξει… χρυσά βατόμουρα από τον Γιώργο Κατσαούνη.

Σε κάθε περίπτωση, η Ασυλία χάθηκε και η Μυριέλλα με τον κλαυθμό και οδυρμό της, μονοπώλησε τα πλάνα.

Και ξέρετε, οι υπερβολικές αντιδράσεις, όσο δικαιολογημένες κι αν είναι μετά από ένα run ή μια ήττα, άλλο τόσο… επεξεργάσιμες είναι από το Twitter.

Καλά καταλάβατε. Ουδέν κρυπτώ υπώ τω Twitter, το οποίο βρήκε την αποψινή (27/2) του μούσα στην «κλαψιάρα» Μυριέλλα.

Survivor: Το Squid Game, το κρυφτό και ο… τροχονόμος!

Τι Squid Game είδαμε, τι… κρυφτό είδαμε, τι επαγγελματικό προσανατολισμό της άλλαξαν! Μιλάμε για τρομερό «γλέντι» με σχόλια με το hashtag #survivorGR που έγιναν viral.

Μυριέλλα μας, μην το παίρνεις προσωπικά, αλλά εμπνέεις. Και τα παραπάνω έργα τέχνης ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε με τις αντιδράσεις σου την τελευταία ώρα.

Όταν το «κλάμα» πραγματικά πουλάει…