Στο Survivor έπεσαν τίτλοι τέλους για τον Γιώργο Ταλάντσεβ αφού αποχώρησε στο επεισόδιο της Πέμπτης. Ο παίκτης των Κόκκινων ήταν εκείνος που έπρεπε να αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ όπως άλλωστε σας είχαμε πει ΕΔΩ.

Ο Γιώργος συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους συκριτικά με τους συνυποψήφιούς του έτσι είπε μπάι μπάι στον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησή τού Ταλάντσεβ, τον ρώτησε ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής του φετινού Survivor και εκείνος αφού πρώτα ξεχώρισε τον Άρη Σοϊλέδη ως τον καλύτερο παίκτη, στη συνέχεια είπε ότι νικήτρια θέλει να δει την φίλη του Μαίη.

Στο μεταξύ νωρίτερα είχε γίνει το λεγόμενο συμβούλιο αποχώρησης. Μετά την ανακοίνωση λοιπόν του αποτελέσματος δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε και πάλι αλώβητος μετά από 11 φορές που βρέθηκε στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση.

Άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει ήδη από την Πέμπτη ότι ο Σπύρος Μαρτίκας έσπασε κάθε ρεκόρ-Τι κρύβει;

 

Ο Μαρτίκας λοιπόν ο οποίος κατάφερε να «σπάσει» το ρεκόρ του ελληνικού Survivor, που είχε μέχρι τώρα ο Τριαντάφυλλος, παρέμεινε στο νησί της Καραϊβικής για έκτο μήνα αν και έχει μπει στη διάθεση του κοινού για  11 φορές!

«Ο προκάτοχός μου έσπαγε ρολόγια, εγώ δεν ξέρω αν θα σπάσω το ρεκόρ», δήλωσε ο φαρμακοποιός λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, αναφερόμενος στον γνωστό τραγουδιστή και πρώην παίκτη του Survivor.

Τέλος να αναφέρουμε ότι νικήτρια ομάδα για το έπαθλο ήταν έπειτα από καιρό οι Κόκκινοι που έκαναν το come back για το οποίο ωστόσο σας είχαμε ήδη αποκαλύψει ΕΔΩ!

Οι Κόκκινοι παρά τις συνεχόμενες ήττες κατάφεραν και κέρδισαν ένα πολύ μεγάλο έπαθλο μετά από πολύ καιρό ενώ όλοι οι παίκτες κατάφεραν αν φέρουν περισσότερες από μία νίκες.