Είδαμε την περασμένη εβδομάδα ότι στο Survivor πλέον το παιχνίδι έγινε ατομικό! Προσοχή όμως! Αυτό ισχίει για τις ασυλίες αφού μπορεί να γίνει κανονικό αγώνισμα. Επιπλέον μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν οκτώ παίκτες, τέσσερις και τέσσερις. Έτσι όλα μπορούν να συνεχιστούν όπως τα ξέραμε!

Στο αποψινό (16/6) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα υπάρχει έπαθλο φαγητού! Κι αυτό έχουμε ήδη πει ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό! Πώς θα έχεις ενέργεια αν δεν έχεις φάει νωρίτερα; Γιατί εντάξει καλή η φακή και το ρύζι, καλό και το αλεύρι δε λέμε, αλλά κάπως πρέπει να λιγδώσει το αντεράκι των παικτών!

Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει; Το βλέπουμε όλοι ξεκάθαρα ότι τα παιδιά τα έχουν… φτύσει για να μη χρησιμοποιήσουμε μία άλλη έκφραση, πιο βατή! Βέβαια αυτό δε φαίνεται να ισχύει για όλους. Και θα ξεκαθαρίσουμε αμέσως χωρίς να αφήνουμε… σκιές πάνω από παίκτες! Και εδώ να θυμηθούμε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας έσπασε κάθε ρεκόρ-Τι κρύβει;

Για παράδειγμα λοιπόν η Ασημίνα! Η κοπέλα κάπου… ώπα με το φαγητό! Σα να φαίνεται ότι έχει τσουπώσει λίγο παραπάνω! Ας της σφυρίξει κάποιος από την παραγωγή ότι στο τέλος θα νομίζουν οι συγγενείς της ότι πήγε διακοπές και όλα ήταν μία… πλάνη!

Έχουμε δει τον τελευταίο καιρό ότι οι μπλε έχουν καταφέρει και κερδίζουν ακόμα και στην κόψη του ξυραφιού! Από την άλλη όμως και οι κόκκινοι κάτι αχνοφαίνεται εκεί στο βάθος!

Ποιος όμως θα μπορέσει να φτάσει στην πηγή; Ποιος θα πιει νεράκι από την πηγή;

ΕΔΩ μαθαίνουμε τα πάντα όλα, τα spoilers τα σωστά, τα «πέφτω μέσα πάντα»!

Survivor: Δείτε εδώ το αποψινό Trailer