Μία δυσάρεστη είδηση αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ σχετικά με πρώην παίκτη του Survivor ο οποίος χώρισε μετά από σχέση χρόνων.

Τέλος εποχής λοιπόν για τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι να παίρνει την απόφαση να συνεχίσει σε χωριστούς δρόμους ο καθένας.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος είναι φίλος και των δύο, και οι δυο τους είναι πολύ στεναχωρημένοι με τον χωρισμό. Το τέλος έμοιαζε κοντά εδώ και μέρες όμως πλέον η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί και μετακόμισε.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος μετέφερε πως ελπίζει ότι το συμβάν είναι μια «άνω τελεία» στη σχέση τους και όχι κάτι οριστικό καθώς η αγάπη μεταξύ τους υπάρχει ακόμη με τους δυο τους να είναι πολύ στεναχωρημένοι.

Μετά από μία εξαιρετική χρονιά πέρσι λοιπόν, με τη νίκη στο Survivor, ο Στάθης Σχίζας φαίνεται πως περνάει πολύ δύσκολα φέτος. Από τη μία η οικειοθελής αποχώρηση από το Survivor All Star στο οποίο θα μπορούσε να διεκδικήσει το έπαθλο, από την άλλη ο χωρισμός, το 2023 δεν είναι μέχρι στιγμής η χρονιά του…

Όλες οι ειδήσεις

Πάμε και για Survivor All Star 2 του χρόνου;

Σασμός: Το MEGA «κλέβει» τον συγγραφέα της σειράς

Survivor spoiler 1/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία!