Ο Σασμός φαίνεται πως έδειξε το δρόμο της επιτυχίας και στα υπόλοιπα κανάλια με τη σειρά μυθοπλασίας του Alpha να είναι σταθερά τα 2 τελευταία χρόνια η κυρίαρχη στην τηλεθέαση της prime time.

Τη συνταγή της επιτυχίας λοιπόν ετοιμάζεται να «κλέψει» το Mega το οποίο ποντάρει στο βιβλίο «Το Ναυάγιο» για τη νέα σεζόν και τη μεταφορά του στη μικρή οθόνη. Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Σπύρος Πετρουλάκης ο οποίος όπως είναι γνωστό έγραψε και το βιβλίο «Σασμός» στο οποίο βασίζεται η ομότιτλη σειρά.

Το Mega, σύμφωνα με τη RealNews, ετοιμάζει λοιπόν μία σειρά υψηλών προδιαγραφών βασισμένη στο βιβλίο «Το Ναυάγιο» με το σενάριο να είναι σε διασκευή του Βασίλη Σπηλιόπουλου και του Γιάννη Καραγιάννη.

Το βιβλίο, παρότι πρόκειται για μυθοπλασία, βασίζεται στο τραγικό ναυάγιο της Φαλκονέρας τον Δεκέμβριο του 1966 στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 217 άτομα με μόλις 46 να επιζούν. Η πλοκή του θα είναι πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ναυάγιο που έγινε ανάμεσα σε Χανιά και Κύθηρα.

Ο ελληνικός «Τιτανικός» θα γυριστεί σε υπερσύγχρονα στούντιο στη Μάλτα σε ειδικές δεξαμενές με τις προσδοκίες να είναι ήδη μεγάλες για τη νέα σειρά.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Τέλος απο το OPEN; Χάος με τη χρηματοδότηση

Survivor: Ποιοι παίκτες συνευρέθηκαν ερωτικά!

STAR: Χαμός με την πρωινή εκπομπή και το μέλλον της