Το Survivor All Star έχει πάρει για τα καλά φωτιά στα τελευταία επεισόδια, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ μετά την ένωση.

Το χθεσινό (30/4) αγώνισμα για το έπαθλο του ταξιδιού στο Λονδίνο έφερε τα πάνω κάτω και χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό, μια μεγάλη μάχη ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους.

Πάμε και για Survivor All Star 2 του χρόνου;

Μπορεί το Survivor να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όμως η παραγωγή του παιχνιδιού φαίνεται πως ετοιμάζει τα σχέδια της ενόψει της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου.

Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, Περικλής Κονδυλάτος στο κανάλι του OPEN, ίσως έχουμε και 2η σεζόν στο Survivor All Star.

Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος έριξε βόμβα όσον αφορά στο παιχνίδι επιβίωσης αναφέροντας ότι έχει ακούσει ότι θα γίνει Survivor All Star 2.

Φυσικά, η δήλωσε αυτή κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, με τον πρώην παίκτη του παιχνιδιού να είναι μέσα στα πράγματα, γεγονός που του δίνει την ευκαιρία να γνωρίζει.. κάτι παραπάνω.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όντως το ενδεχόμενο να έχουμε και 2ο Survivor All Star , είναι κάτι που έχει πέσει στο τραπέζι από τις εμπλεκόμενες πλευρές και δεν αποκλείεται σε αυτό να συμμετέχουν παλιοί αλλά και νέοι παίκτες!

Δείτε τα όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος:

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Γι αυτό δεν στηρίζει Σάκη Κατσούλη ο Τριαντάφυλλος (vid)

Survivor Twitter 1/5: Η Σταυρούλα έφαγε λάχανο τον Σάκη και τα social την αποθέωσαν!