Οι παλιές «αγάπες» του Survivor πάνε τελικό και όχι στον παράδεισο που θέλει το τραγούδι! Ακόμα και τη στιγμή της χαράς, που όλοι ξαναβλέπουν κάμερα σε ζωντανή μετάδοση μετά από καιρό, ακόμα και τη στιγμή που ο Σχίζας το «ζει» υπάρχουν αυτοί οι δύο γνωστοί-(ά)γνωστοι που έρχονται στα χέρια!

Και όμως δεν αστειευόμαστε! Κάποιοι πανηγύριζαν για τα 100.000 ευρώ του Στάθη, λες και θα τα φάνε μαζί! Αλλά εκεί πάνω στο γλέντι, το κέφι και την συγκινητική μουσική που σε κάνει να πιστεύεις ότι κάπου από εκεί θα εμφανιστεί ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου, ένας καυγάς λάμβανε χώρα!

Ποιοι όμως ήταν αυτοί που ακόμα και τώρα ήθελαν τον σαματά τους; Μα φυσικά δε λείπει ο Μάης (βλ. Τάκης Καραγκούνιας) από τη Σαρακοστή (βλ. Γιώργος Κατσαούνης) που ακόμα και τώρα κατάφεραν να καταπλήξουυν τα πλήθη που τους έβλεπαν να τραβολογάνε στην κυριολεξία τον Στάθη προκειμένου να βγουν μία ακόμα φώτο μαζί του!

Εντωμεταξύ είναι πραγματικά άξιο απορίας πώς κάνει ο Κατσαούνης σχεδόν κεφαλοκλείδωμα στον νικητή και πώς απωθεί τον Τάκη για να του πει «μυστικά» όσα θέλει!

Να θυμήσουμε, σε όσους δεν θυμάστε βέβαια, ότι ο Κατσαούνης αποβλήθηκε από την παραγωγή του ΣΚΑΪ. Μάλιστα ο ίδιος είχε εξηγήσει στην εκπομπή Love It το παρασκήνιο του καυγά.

«Με τον Τάκη αρχίσαμε πολύ όμορφα. Όλα ξεκίνησαν από τους στίβους μάχης, υπήρχε ένας ωραίος ανταγωνισμός στην αρχή, αλλά μετά το ένα έφερνε το άλλο, υπήρχε υπερένταση», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Τάκης άρχισε να ψάχνει τα παπούτσια του και κάποια στιγμή λέει μια κουβέντα ότι “όποιος πήρε τα παπούτσια, του γ**** το σπίτι”. Είναι κάποιες κουβέντες, οι οποίες δεν λέγονται. Και τα παπούτσια να σου πήρε κάποιος δεν γίνεται να του βρίζεις το σπίτι. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά η κουβέντα ήταν βαριά. Δεν μπορούσα να πουλήσω την οικογένειά μου για 100.000 ευρώ», συμπλήρωσε.

Survivor: Δείτε το βίντεο με τον τσακωμό!

Δείτε το βίντεο από το 5ο λεπτό  για να διαπιστώσετε τον καυγά που έγινε και τον έδειξαν οι κάμερες αλλά χαμπάρι δεν πήραμε!