Ένα ειδύλλιο σαν από το παρελθόν εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του φετινού Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης που κοντεύει στο τέλος του, φανέρωσε έναν έρωτα, που δε θέλησε και να κρυφετί! Μιλάμε φυσικά για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου ή αλλιώς τσιρίδα του Άγιου Δομίνικου!

Το ζευγάρι του ριάλιτι του ΣΚΑΪ μπορεί να μην πρόλαβε να έχει μέλλον αλλά σίγουρα άντεξε στο παρόν τουλάχιστον όπως τα είπε στην εκπομπή ο πρώην πλέον παίκτης, Σπύρος Μαρτίκας. Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και σχολίασε εκτενώς στο ειδύλλιο που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον ίδιο και την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας εξομολογήθηκε πως «μου έχει λείψει πάρα πολύ η Βρισηίδα, ανυπομονώ να την δω. Περάσαμε μαζί όλη τη δυσκολία τους τελευταίους δυόμιση μήνες. Την στήριξα πάρα πολύ και δυόμιση μήνες ήταν μια άλλη Βρισηίδα, πρέπει να είναι χαρούμενη και ανυπομονώ να την ακούσω, να δω ότι είναι καλά και να χαμογελάει. Το μόνο που θέλω είναι να χαμογελάει».

«Γιατί η σχέση μας θα πρέπει να ήταν κάτι άλλο παρά αληθινή; Μ’ αρέσει που μέσα σε αυτό το παιχνίδι βασίλευε η καχυποψία αλλά να βασιλεύει η καχυποψία και εκτός παιχνιδιού; Περιμένω να την δω και όλα αυτά προκύπτουν, δεν μπορείς να προεξοφλήσεις κάτι. Το αν είμαι ερωτευμένος μαζί της, επιστρέψτε μου, να της το πω όταν την δω. Να την βλέπω στα μάτια και να δω τι προκύπτει όταν θα είναι μπροστά μου».

«Στο Survivor ένιωσα έντονη έλξη, έρωτα θα έλεγα και περάσαμε απίστευτα μαζί για δυόμιση μήνες. Ενάμιση μήνα πριν μπω στο παιχνίδι ήμουν ελεύθερος. Όταν θα την δω, πρώτα απ’ όλα θα… τρομάξω γιατί θα την δω διαφορετικά! Δεν θα την δω Survivor, θα την δω πριγκίπισσα και νομίζω θα την δω τελείως διαφορετικά» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.