Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο… φαρμακοποιός του φετινού Survivor, δεν έμελλε να είναι τυχερός και η 12η φορά υποψηφιότητας αυτή την εβδομάδα ήταν η φαρμακερή! Έτσι στο επεισόδιο της Πέμπτης (23/6) ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, μίλησε στην εκπομπή Love It και ως άλλος  El Professor, άρχισε να αναλύει το πως έγινε η αποχώρησή του και η υποψηφιότητά του και αναφέρθηκε στην Σταυρούλα, η οποία “αθέτησε” τη συμφωνία τους και τον ψήφισε την τελευταία στιγμή.

«Εγώ έπαιξα τίμια» είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης και σχολίασε και τις δηλώσεις που είχε κάνει πως το χρηματικό έπαθλο θα το δώσει στο κοινό και πως δεν θέλει να κρατήσει ούτε ένα ευρώ. «Δεν θέλω να πεινάσει ούτε ένας στην πόλη μου» είπε, αναφερόμενος στο Κερατσίνι.

Επίσης είπε πως μόλις πάρει κινητό στο χέρι του θα επικοινωνήσει με την οικογένειά του και τη Βρισηίδα και είπε πως όταν χώρισαν όλοι είδαν την υπερβολή της και είπε πως εύχεται να τη βρει και να τη δει ήρεμη, αλλαγμένη… « να τη δω περιποιημένη και κούκλα» και τρελάθηκε που άκουσε πως η Βρισηίδα συνάντησε την αδελφή του.

 

Επίσης είπε πως δεν υπήρχε ποτέ κανένα σχέδιο Μαρτίκα και πως αυτό το ξεκίνησαν τα κορίτσια.

Ο πρώην παίκτης τόνισε ακόμα πως γελάει όταν άκουσε να λένε πως πληρώνει κόσμο για να τον ψηφίσει! Μάλιστα ισχυρίστηκε πως ζήτησε ακόμα και από την αδελφή του να μην δώσει ούτε ένα ευρώ για να τον στηρίξει.

Αναφέρθηκε στα λεγόμενα της Σταρούλας για τη στήριξη που παρέχει ο Χρήστος Δάντης στην Ασημίνα και αναφέρθηκε και στους Άρη και Στάθη.

Ειδικά για τον Άρη είπε πως ο ίδιος έχει μιλήσει για το προκλητικά μεγάλο του συμβόλαιο και πως έχει πει πως έχει ήδη πάρει μιάμιση φορά το έπαθλο και θέλει και το έπαθλο. «Προκαλείς» είπε και μετά αναφέρθηκε στη Μαίη.

Survivor: Τι είπε ο Μαρτίκας στην εκπομπή