Διάσημοι και Μαχητές του Survivor στο ΣΚΑΪ αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας. Οι περισσότεροι παίκτες έβαλαν τα κλάματα στη σκέψη ότι θα λάβουν μηνύματα από αγαπημένους τους ανθρώπους. Ο Άρης Σοϊλέδης προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση για την οικογένειά του.

«Αν και λίγο καιρό εδώ, έχω φύγει από το σπίτι μου από τα 15 για την επαγγελματική μου καριέρα και πορεία. Δεν έχω περάσει πολλές στιγμές με τα αδέρφια μου και μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Περάσαμε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια γιατί χάσαμε και τον πατέρα μου και τον αδερφό μου μέσα σε ένα εξάμηνο. Θέλω να πω στην ομάδα μου ότι σήμερα θα δώσω αίμα και ψυχή. Θέλω να τους κάνω περήφανους γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε περάσει πολύ δύσκολα σαν οικογένεια και θέλω να με βλέπουν και να χαίρονται». Αυτά είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Διασήμων.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, από την άλλη, δήλωσε πως θα ήθελε το επόμενο στάδιο του επάθλου να είναι συγγενείς. Γιατί όπως είπε στα άλλα δυο έπαθλα επικοινωνίας που κέρδισαν είδαν μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα και φίλους και tweets από το τηλεοπτικό κοινό που τους παρακολουθεί. Ωστόσο η ίδια θέλει να δει μηνύματα από τα αδέρφια της, για να μπορέσει όπως είπε να συνεχίσει να είναι σε αυτό το παιχνίδι πιο δυνατή.

Αλλά και η  Αθηνά Ευμορφιάδη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Επίσης ο Απόστολος Ρουβάς φανερά συγκινημένος εξέφρασε την επιθυμία να δει και να διαβάσει τα μηνύματα από την οικογένειά του.

Survivor: Συγκινημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Μαχητές και Διάσημοι του Survivor πάλεψαν με νύχια και δόντια για το έπαθλο επικοινωνίας. Ωστόσο οι κόκκινοι του ΣΚΑΪ ήταν αυτοί που μάλλον το ήθελαν περισσότερο κι έτσι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο και να δουν φωτογραφίες, αλλά και μηνύματα από τις οικογένειές τους.

Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας δέχθηκε μηνύματα από τη μητέρα του, Βίκυ και τον πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα. Ο προτεινόμενος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, συγκινήθηκε πολύ όταν είδε την οικογένειά του.

«Λαμπηδόνα μου, λάμπεις! Μας λείπεις πολύ, αλλά μας κάνεις υπερήφανους. Λείψε όσο χρειαστεί. Εμείς είμαστε εδώ!» είχε γράψει ο πατέρας του στο μήνυμα.