Αυτό το Survivor τα άφησε τα κουσουράκια του στους παίκτες που πήραν μέρος! Άλλοι πάνε στον γυναικολόγο γιατί έχουν πονάκια, άλλοι πάνε στον ορθοπεδικό γιατί πονάει ακόμα η πλάτη τους και άλλοι πάνε κάπου που μάλλον θα πονέσει ο… φρονιμίτης τους!

Ο λόγος για την Βρισηίδα που μετά τις θεραπείες για κυτταρίτιδα και… τοπικό πάχος, είπε να ρίξει και έναν έλεγχο στα δόντια της. Όπως φαίνεται η νεαρή κοπέλα και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έπρεπε να κάνει ένα τσεκ στη στοματική υγιεινή της προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει τις διακοπές της χωρίς τον φόβο ενός πονόδοντου που δεν έχουμε χειρότερο!

Έτσι άφησε τον Σπύρο τον Μαρτίκα, επίσης πρώην παίκτη του Survivor με τον οποίο ερωτεύτηκε σφόδρα, στο φαρμακείο να κάνει λίγο δουλίτσα και εκείνη έτρεξε στον οδοντίατρο όπως μας ενημέρωσε μέσα από στόρι της στο Instagram, που όπως φάνηκε έπρεπε γιατί ένα σφράγισμα ήταν απαραίτητο!

Και μπορεί η Βρισηίδα να θεωρεί ότι δεν θα πονέσει (που είναι και το πιθανότερο δηλαδή) αλλά ένα τσιμπηματάκι θα το νιώσει!

Βρισηίδα

Βρισηίδα

 

Survivor: Η Βρισηίδα κάνει θεραπεία για την κυτταρίτιδα!

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Βρισηίδα Ανδριώτου, μάλλον πήρε τοις μετρητοίς το γεγονός ότι σχολιάσαμε την κυτταρίτιδά της και αποφάσισε να επιδοθεί σε θεραπεία για την καταπολέμησή της.

Αφού πρώτα έφτιαξε όλα τα υγιεινά σνακς με… φαγόπυρο και μπανάνες, είπε να πάει και να κάνει και την ανάλογη θεραπεία έτσι ώστε όταν οι παπαράτσι την τραβούν φωτογραφίες και βίντεο, να είναι αψεγάδιαστη!

Μα τι ανάγκη έχεις Βρισηίδα! Έχεις νιάτα, ομορφιά και έναν φαρμακοποιό (βλ. Σπύρο Μαρτίκα)  να σε προσέχει και να σου παρέχει ωραιότατες κρέμες για τη φρεσκάδα του δέρματός σου.