Το Survivor άφησε στους περισσότερους παίκτες πολλά… κουσούρια λόγω των άσχημων συνθηκών που έπρεπαν να βιώσουν προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν τα 100.000 ευρώ! Κανείς ποτέ δεν είπε ότι θα είναι εύκολη μία τέτοια διαδικασία αλλιώς οι παίκτες αν ήθελαν διασκέδαση μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή στο Love Island!

Μία από τους παίκτες που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα με την υγεία τους και δε διστάζει να τα βγάλει στη φόρα, είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου που σε story που ανέβασε στο Instagram μίλησε για τα προβλήματα που την ταλαιπωρούν και ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για ένα γρήγορο ξεμάτιασμα!

«Ή θέλω ξεμάτιασμα ή κάτι έχω πάθει. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, έχω μια ατονία, μια ζαλάδα. Είμαι πάρα πολύ χαλιά και δεν θέλω να σηκωθώ»,
Λίγο αργότερα ανέβασε ένα ακόμα βίντεο στο οποίο η πρώην παίκτρια του Survivor και σύντροφος του Σπύρου Μαρτίκα είπε ότι δεν έχει κορώνα.

«Επειδή θα αρχίσετε να λέτε για κορώνα, δεν έχω. Το έχω από πότε που γύρισα από το παιχνίδι. Πρέπει οι αιματολογικές μου να είναι στον πάτο. Είμαι αδιάθετη, οπότε χάνω και πολύ αίμα. Οπότε σήμερα με έχει πιάσει περισσότερη κούραση από όλες τις υπόλοιπες μέρες. Τα πόδια μου από το πρωί που ξυπνάω τα νιώθω μουδιασμένα και ο αυχένας με πρόβλημα λόγω ότι έξι μήνες κοιμόμουν σε έναν σάκο. Θα αρχίσω θεραπεία από Σεπτέμβριο», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Βρισηίδα

Βρισηίδα