Μία απίστευτη περιπέτεια φαίνεται ότι περνάει ο πατέρας του παίκτη του Survivor, Τζέιμς Καφετζή.

Όπως έγινε γνωστό από τον αδερφό του Τζέιμς, τον Μάικ, ο πατέρας τους θέλησε να κάνει τον γύρο του κόσμου με το ιστιοπλοϊκό του, αλλά δυστυχώς είχε ένα ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή!

«Το βράδυ, ενώ ταξίδευε, έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, έσπασε το κατάρτι, έπεσε κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Είχε μείνει από μηχανή, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν. Του σπάει λοιπόν το κατάρτι, έμεινε ακυβέρνητος» είπε ο αδελφός του Τζέιμς στον ΣΚΑΪ.

«Ολα τα πλοία έχουν αντλίες και μπορείς να βγάλεις το νερό. Επειδή δεν είχε πολλή μπαταρία όμως και έτυχε να έχει συννεφιά, οι μπαταρίες ξεφόρτιζαν. Κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που πλέον άρχισε να μπαίνει μέσα στο πλοίο, οπότε σιγά σιγά βούλιαζε και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Το καράβι κυριολεκτικά χτυπιόταν δεξιά και αριστερά. Ο πατέρας μου έπεσε, χτύπησε το ισχίο του και μετά, για να μη χτυπήσει περισσότερο τις 24 ώρες που ήταν στην ουσία ακυβέρνητος, ξάπλωσε στο πάτωμα του πλοίου ακίνητος, απλά για να μη χτυπήσει περισσότερο. Οπότε 24 ώρες ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα» εξήγησε ο Μάικ Καφετζής, ενώ είπε ότι τελικά τον εντόπισε ένα αλιευτικό πλοίο από την Κολομβία.

«Οταν έφτασαν, τον είδαν να βουλιάζει, οπότε έφτασαν όταν έπρεπε. Αν αργούσαν μία ώρα, θα ήταν με ένα φουσκωτό μέσα στον Ειρηνικό, κάτι ακόμα πιο επικίνδυνο. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι μέσα στο αλιευτικό που τον έσωσε, που ψαρεύει τούνες στη μέση του Ειρηνικού. Σε δέκα ημέρες θα είναι πίσω στον Παναμά και μέχρι τότε θα μάθει να ψαρεύει τούνες. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει γυρίζοντας πιστεύω πως είναι να βρει καινούργιο καράβι για να συνεχίσει το ταξίδι του» είπε ο Μάικ Καφετζής.

Ο παίκτης όπως ήταν φυσικό, ενημερώθηκε και στο σημερινό (16/4) τρέιλερ φαίνεται να έχει δίλημμα για το αν πρέπει να αποχωρήσει και να πάει στην οικογένειά του να συμπαρασταθεί αφού προφανώς δεν ξέρει ότι όλα είναι καλά.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας λέει ότι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και δεν μπορούσε να επεξεργαστεί αυτό που έμαθε ενώ τόνισε ότι είναι σε σοκ και δεν ξέρει τι να κάνει.

Στο συμβούλιο ο Αλέξης του λέει πως οτιδήποτε χρειάζεται θα είναι δίπλα του όπως και όλοι. Τι θα κάνει τελικά;

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 16/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Ζευγάρι ανακαλύπτει κοινές λέξεις σε Ελλάδα και Τουρκία και γίνεται το απόλυτο Viral

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτό έκρυβε το πρόωρο τέλος της εκπομπής της;