Μία μουσική βραδιά κατάφεραν να απολαύσουν οι παίκτες του Survivor οι οποίοι πλέον μοιράζονται την ίδια παραλία μιας και η ώρα την ένωσης ήρθε.

Ωστόσο κάποια πράγματα φαίνονται να μην αλλάζουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μιας και ο Γκιουλέκας φρόντισε να «δώσει» τον Αλέξη λέγοντας πως «ενδιαφέρεται για το τι κάνει και πως κινείται ο Τζέιμς και αυτό κάπως έχει επηρεάσει και μένα στην πραγματικότητα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν καταστρώνουμε ύπουλα σχέδια αλλά κυρίως κάνουμε μουχαμπέτι. Εννοείται πως θα κάνουμε και μια ανάλυση για το παιχνίδι. Είπε και για το μυαλό του Τζέιμς, που είναι ένα φύλλο τετράγωνο. Εγώ όμως έχω να πω ότι το μυαλό του Αλέξη… δεν βρίσκω ένα κουκούτσι για να το περιγράψω! Θεωρώ ότι είναι έξυπνος άνθρωπος αλλά θεωρώ ότι είναι καλός στο να το παίζει έξυπνος. Οπότε θεωρώ ότι είναι ένα άνθρωπος που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσεις αλλά δεν πρέπει να πέσεις και στην παγίδα του, να παρασυρθείς από το ωραίο λέγειν του και να νομίζεις ότι είναι κάτι πολύ ανώτερο από αυτό που ήδη είναι όσον αφορά την ιδιοφυΐα που θέλει καμιά φορά να σου περάσει ότι είναι».

Αυτή η συζήτηση συνεχίζεται και στο αποψινό (15/4) επεισόδιο όπου ο Καφετζής λέει πως ζει ένα deja vu ενώ ο Γιώργος τονίζει πως οι συμπαίκτες του παίρνουν πολύ σοβαρά τα πράγματα κάτι που του προκαλεί βαρεμάρα!

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Αυτό παίρνει την θέση του Μονομάχου;

Οι F1 κανονισμοί για το 2026 προκαλούν εκνευρισμό

ALPHA: Όλα στον αέρα για την απογευματινή ζώνη