Για ακόμα μία φορά Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor του ΣΚΑΪ διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Ή μάλλον πέφτουν στη μάχη και… είθε να κερδίσει ο καλύτερος! Ποιος όμως θα κερδίσει το σημερινό έπαθλο;

Την  περασμένη εβδομάδα τα σκήπτρα κράτησαν οι Διάσημοι αφού κατάφεραν επτά σερί νίκες έναντι στους Μαχητές. Πώς θα τους το ξεπληρώσουν όμως αυτοί σήμερα;

Πόσο εύκολα είναι άραγε τα πράγματα στην ομάδα των Μαχητών; Τα εσωτερικά προβλήματά τους κάνουν δύσκολη την συγκατοίκηση στην παραλία. Και αυτό ίσως είναι μοιραίο! Όλοι γνωρίζουμε καλά ότι αν η ομάδα είναι ενωμένη, τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν. Όταν όμως ο διχασμός μπαίνει στη μέση, υπάρχουν ζόρια. Και δυστυχώς για τους μαχητές τα ζόρια συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoiler, η ομάδα που κερδίζει σήμερα 5/2 τον αγώνα που δίνεται σώμα με σώμα και το έπαθλο φαγητού στο Survivor, είναι και πάλι οι Διάσημοι. Η κόκκινη ομάδα φαίνεται πως έχει πάρει τον δρόμο προς την κορυφή το τελευταίο διάστημα και τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει. Βέβαια όπως είναι γνωστό, οι μαχητές κερδίζουν στα δυναμικά παιχνίδια και σε όσα δεν χρειάζονται ταχύτητα στο στίβο μάχης.

Survivor: Οι Μπλε σχολιάζουν την Ευριδίκη

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τους Μπλε να σχολιάζουν τα του αγώνα ενώ συζήτησαν για τα όσα είπε η 36χρονη.

«Με σκορ 10-8 δεν είναι καμία ομάδα διαλυμένη», ανέφερε ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ ο Γιάννης σχολίασε πως ήταν «άτοπο και άκομψο» αυτό που είπε.

Η Ασημίνα φανερά ενοχλημένη τόνισε πως οι Διάσημοι «έχουν υπερβολική έπαρση κι εμένα μου τη δίνει αυτό».

Στο Συμβούλιο του Νησιού  ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Ευρυδίκη αν αυτή η επίμαχη ατάκα προέρχεται από δική της κρίση ή από λεγόμενα των Μαχητών. Εκείνη τότε απάντησε αναλυτικά και με επιχειρήματα τη θέση της. Μάλιστα είπε με ανάλογο ύφος ότι «οι αλήθειες πονάνε, γι’ αυτό ενόχλησε τους Μαχητές».