Δύσκολα φαίνονται να είναι τα πράγματα στο Survivor του ΣΚΑΪ και στον Άγιο Δομίνικο αφού η πείνα και η ανέχεια στην ομάδα των Μπλε φέρνει εκνευρισμό και κυρίως στον Σταμάτη.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης πάντως ο αγώνας της ασυλίας ήταν εύκολο για τους «Κόκκινους» οι οποίοι επικράτησαν 12-7 των Μπλε.

Έπειτα οι «Μαχητές» έπρεπε να πάνε και πάλι στην κάλπη προκειμένου να ψηφίσουν αν και οι επιλογές ήταν συγκεκριμένες καθώς μπορούσαν να ψηφιστούν μόνο η Μαριλίνα, η Δώρα και η Σταυρούλα.

«Οι Μαχητές μίλησαν, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός αλλά η Μαριλίνα ήταν ασφαλώς ένα επίπεδο κάτω από τις δύο άλλες παίκτριες για αυτό και το σύνολο των ψήφων έγραφαν το όνομα της.

Έτσι η μπλε παίκτρια ήρθε να προστεθεί στις ήδη υποψήφιες Ευγενία, Χρύσα και Άιρα.

Πάντως στο σημερινό επεισόδιο φαίνεται ο Σταμάτης Ταλαδιανός να είναι και πάλι εκτός εαυτού με τον Φάνη, που έχει προσχωρήσει στους Κόκκινους, με τον δεύτερο να του λέει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την ήττα ποτέ.

Επιπλέον ο Φάνης μάλλον χρησιμοποιεί κάποια «γαλλικά» με τον Σταμάτη να λέει ότι δεν είναι στη  νοοτροπία του αυτού του είδους οι χαρακτηρισμοί!

Μένει να δούμε πού θα φτάσει η κόντρα…

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Απειλούν οι εκβιαστές-Βόμβα στο αμάξι του Δημήτρη!

Γιατί η σεζόν F1 του 2024 δεν είναι «βαρετή» σύμφωνα με τον Alex Albon

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ήρθε η ώρα της αποπληρωμής-Έτσι θα γίνει η μεγάλη έξοδος!