Είναι πλέον επίσημο αφού το είπε και ο Νίκος Παρτσώλης από τον αέρα του ΣΚΑΪ, ότι επιστρέφει στο Survivor ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαείδη ενώ αποκαλύπτεται τι γίνεται με τα συμβόλαιά τους!

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έστειλε μήνυμα αγάπης προς τον Ατζούν ενώ τόνισε ότι ο Τζέιμς άλλα λέει on camera και άλλα off camera, άλλα λέει στον έναν άλλα στον άλλο.Τον υποστήριζε σαν παίκτη αλλά η Σταυρούλα είναι υπερπαίκτρια αλλά όχι ριάλιτι. Ο Τζέιμς από την άλλη είναι πολύ καλός παίκτης και φουλ στρατηγικός. Άραγε τι θα σχεδιάζει αυτός ο παίκτης ενάμιση μήνα μετά από την έναρξη του ριάλιτι;

Στην εκπομπή Fays Time ο δημοσιογράφος αποκάλυψε τις αλήθειες και τους μύθους που υπάρχουν γύρω από τα συμβόλαια των δύο αυτών παικτών αλλά και το γεγονός ότι η Σταυρούλα θα μπει στους Μπλε.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι δεν υπάρχουν ημερομηνίες λήξης στα συμβόλαια δεν είναι δηλαδή πεπερασμένου χρονικού ορίου. Πάνε για τον τελικό και δεν μπαίνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ενώ πρόκειται για τα δύο πιο υψηλά αμειβόμενα συμβόλαια από όλες τις χρονιές του ριάλιτι επιβίωσης.

 

Survivor: Δείτε όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης

Όλες οι ειδήσεις

Προδότες: Τέλος από τον ΑΝΤ1

Συνδυάζεται το ποδόσφαιρο με το σκι; – Απίστευτος τύπος κάνει κόλπα στα χιόνια

Κατερίνα Καινούργιου εναντίον ΣΚΑΪ για την «άδεια καρέκλα» της Φαίης Σκορδά