Η Ασημίνα επέστρεψε στους αγώνες του Survivor κάτι που αποφάσισε με δική της πρωτοβουλία ενώ θέλησε και να ρισκάρει να μπει στα δεύτερα ματσαρίσματα του αγώνα ασυλίας.

«Χαίρομαι που η παραγωγή μου έδωσε την ευκαιρία και με κράτησε στο παιχνίδι μετά από 5 εβδομάδες. Καταλαβαίνω ότι παίρνω ένα ρίσκο, ο γιατρός δεν συμφωνεί. Έχω σκεφτεί ότι μπορεί να τραυματιστώ χειρότερα. Μπαίνω πιο δυνατή. Σήμερα θα ακούσω τα λόγια του γιατρού», είπε στον παρουσιαστή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό. «Ξέρω ότι παίρνω ένα ρίσκο, μπορεί και να επιστρέψω στην Ελλάδα», πρόσθεσε ενώ φορούσε ειδικό «μανίκι» για να αγωνιστεί.

Στο πρώτο της αγώνα μετά από καιρό η Ασημίνα ηττήθηκε από την Αναστασία οριακά με τους Μπλε να μειώνουν σε 9-7.

Ωστόσο οι Κόκκινοι μπήκαν στα flag race με πλεονέκτημα δύο πόντων και το διατήρησαν μέχρι τέλους με την Κατερίνα και τον Γιώργο να κάνουν το 12-10 απέναντι σε Τζέιμς και Σταυρούλα.

Μετά την ήττα των Μπλε η Σταυρούλα ήταν απαρηγόρητη ενώ η Ασημίνα ήταν χαρούμενη που νίκησε η ομάδα της.

Οι Μπλε αποφάσισαν να ρίξουν στον τάκο τον Σταμάτη Ταλαδιανό όχι λόγω αγωνιστικών επιδόσεων αλλά λόγω γκρίνιας!

«Δεν μάλωσα με κανέναν, δεν έκανα κάτι σε κανένα. Η άποψή μου μάλλον δεν άρεσε. Ζήτησα και συγγνώμη αν είναι κάτι που ενοχλεί, αλλά αυτή είναι η άποψή μου… Ο λόγος που πολλές φορές δεν είμαι καλά ψυχολογικά, είναι και κάποια πράγματα που συμβαίνουν και βρίσκω τοίχο αλλά προχωρώ» είπε ο Σταμάτης.

Στο σημερινό (2/4) πάντως επεισόδιο ο Τζέιμς αφήνει αιχμές για την Ασημίνα που επέλεξε να μην αγωνιστεί απέναντι στη Σταυρούλα ενώ στο συμβούλιο αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μιας και ο Καφετζής τής είπε ότι τον έβρισε. Εκείνη με μάλλον ειρωνικό ύφος απαντά πως δεν απευθύνθηκε σε εκείνον ενώ ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, ο Λιανός ενημερώνει πως η Ασημίνα πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε.

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Ο κάτοχος των δικαιωμάτων της F1, Liberty Media, αναλαμβάνει την κάτοχο του MotoGP, Dorna

Το Ναυάγιο: Ο Γιώργης μιλά στον Ξενάτο για το βιασμό της Αλίκης- Πώς θα αντιδράσει;