Μπορεί ο φετινός κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor να ξεκίνησε πολύ δυνατά σε ό,τι αφορά τα ποσοστά τηλεθέασης αλλά όπως φαίνεται, η χαρά τόσο της εταιρείας παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί, όσο και του ΣΚΑΪ, κράτησε για λίγο.

Τα νούμερα βρίσκονται σε πτωτική πορεία αν και οι παίκτες που έχουν επιλεχθεί και βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, είναι αρκετά δυνατοί τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο κομμάτι του ριάλιτι. Κόντρες, απειλές και φωνές δεν είναι μάλλον αρκετά για να κάνουν τη διαφορά αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος ειδικά στην prime time και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.

Βέβαια φταίει και η απόφαση του Ατζούν να μην υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Πλέον, ένα… πηγαδάκι παικτών είναι αρκετό για να βγάλει κάποιος εκτός Άγιου Δομίνικου. Η καλύτερη στρατηγική αλλά και οι περισσότερες ικανότητες στο στίβο μάχης είναι αυτά τα στοιχεία που καθορίζουν και τους νικητές και όχι η ψήφος του κοινού που και έσοδα έφερνε και ίντριγκα!

Επιπλέον κινδυνεύει να χάσει πολύ δυνατά «χαρτιά» που τα κυνήγησε για να τα πείσει να παίξουν και πάλι. Αλέξης Παππάς αλλά και ο Ρομπ που είναι από τους πιο συμπαθείς παίκτες, είναι πολύ πιθανό να βγουν γρήγορα από το παιχνίδι και τότε θα έχει χαθεί κάθε ενδιαφέρον. Δυστυχώς όμως, η ψηφοφορία του κοινού δεν μπορεί μα επανέλθει αφού στα συμβόλαια των παικτών υπάρχουν ρήτρες που αναφέρουν ξεκάθαρα ότι δεν θα υπάρχει εμπλοκή του κοινού μέσω ψήφου στην αποχώρηση των παικτών.

 

Survivor: Δείτε  το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Ραγδαίες εξελίξεις με Ανδρέα και Μάρμω-Εκείνος θέλει να τη σώσει κι αυτή να τον χωρίσει!

MotoGP F1 Mugello Circuit: H πίστα της Τοσκάνης διευρύνει τις οδούς διαφυγής

Η Μάγισσα: Η Γερακίνα κάνει αυτό που δεν περίμενε κανείς-Ποιος ο ρόλος του Μόφορη;